Asus Zenfone 5 ROM Atarken Droid Bot Çöktü

şakamı bu şarjım %100 4 günden beri açılmadı droidboot yardım edin ya

sanırım servis yolu göründü buna yarına gönderecem arkadaşlar teknosadan aldım benim zenfone 5 üst model alabilirmiyim zenfone 2 ek ücretle bilgilendirirseniz sevinirim

ayrıca şu an cm12.1 yüklü telefonda telefon açılıyor değişim yaparlar mı acil cevap

Telefonu iade aldılar

Bende zenfone 2 aldım
Selam berat droidbootu nasıl bozdun nasıl iade aldılar yardimci olur musun bendede droitbootu bozulan zen5 var senn zen5 droidboot nasil bozuld ??

bende aynı olay asus zenfone 2 de oldu droidboot ekranından erişim sağlayamıyorum.Recovery veya normal boot a geçiş yapamıyorum.recovery i seçince droidboot ekranına tekrar dönüyor ve telefon açılırken droidboot ekranında açılıyor.Çözümünü bilen varsa yardım ederse severim.

Servise gönderecekler için yazıyorum
Aynı şekilde benimde Zenfone 2 cihazım droidboot' a vs. Girmiyordu telefon açılmıyordu servise gönderdim ücret talep etmeden anakartı değişip gönderdiler. Toplam 13 iş günü sürdü.

Sorunu çözebildiniz mi ? ben çözdüm isterseniz yardımcı olabilirim.(Şimdi baktımda konunun tarihi eski)
Kardeşim buna benzer bir problemde bende var yardımcı olur musun?
WhatsApp Image 2016-11-11 at 16.45.48.jpeg
Ekran Alıntısı.JPG

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı