Asus zenfone 6 şarj sorunu

Technopat gençliği hepinize günaydın. Size bir sorun anlatıcam sizde aynı sorunu yaşıyor musunuz bilmiyorum. Zenfone 6 telefonumun şarjından çok şikayetçiyim, sabah %100 olarak aldığım telefon öğle saatlerinde şarj gereksinimi duyuyor. Bu sorun sizde de var mı? İlgilenirseniz sevinirim.

Veriler ortada:

Screenshot_2015-01-31-20-56-12.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Acaba benim bataryam da mı sorun var? Durduğu yerden kapalı şekilde bile şarjı gidiyo. Ne yapmalıyım sence?

Sorun benim bataryamda mı? Ne yapmalıyım?

Bende s5 var ilk başlarda uzun giden şarj daha sonra aynı seninki gibi olmuştu. Android sistemi ekrandan fazla harcıyordu. Bende fabrika ayarlarına sıfırladım. Şuan o sorun yok uzun gitmeye başladı.

Önerim fabrikaya ayarlarına sıfırlayıp tekrar kontrol etmen.

Bende de asus zenfone 6 var. Sarj %100 iken saat 7:30'dan 11: 45 kadar aralıksız oynadım. Şarjı %15'de kaldı bence telefon için çok çok iyi telefonumu beğeniyorum. Ana senin problemimin bana göre

Bende s5 var ilk başlarda uzun giden şarj daha sonra aynı seninki gibi olmuştu. Android sistemi ekrandan fazla harcıyordu. Bende fabrika ayarlarına sıfırladım. Şuan o sorun yok uzun gitmeye başladı.
Önerim fabrikaya ayarlarına sıfırlayıp tekrar kontrol etmen.
arkadaşı dinle.

Arkadaşlar çok Sağolun önerilerinizi dinlicen m inşallah olur, konuyla ilgilendiğiniz için ayrıca teşekkür ederim

Telefonun sorunu çözüldü arkadaşlar çok sağolun

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı