ASUS Zephyrus G14 GA402 Türkiye'ye ne zaman gelir?

emrevolkan

Centipat
Katılım
30 Ocak 2022
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar,

Yazılım geliştirici olarak çalışıyorum. Uzun zamandır laptop ile çalışmaktayım. Genellikle 15.6 inç laptop tercih ederdim fakat son 2 senedir HP Omen 17 kullanıyorum.

Ağırlık ve boyutundan dolayı değiştirmek istiyorum. Uzun zamandır ASUS Zephyrus G14 modelini araştırıyorum. Technopat inceleme videolarınıda seyrettim. Sanırım benim için performans ve boyut olarak en uygunu bu cihaz gibi görünüyor.

CES 2022'de yeni modelleri tanıtıldı bildiğiniz gibi. Sizce bu yeni Zephyrus G14 modeli beklenmeli mi? Ülkemize ne zaman gelir? Fiyatı ne kadar olur gibi soruların cevaplarını aramaktayım.

 
Merhaba,

Bende yaklaşık olarak 3-4 aydır yeni seriyi bekliyorum. Çok önceden geleceğini duymuştum, Q1 de yurt dışında çıkacağı söylentisi vardı ancak Q2 ortasına kalacak gibi duruyor. Türkiye için üretilecek modellerde 1 ay kadar geriden gelecek muhtemelen.

Oyun severler için özellikle beklenmesi gereken bir model olacak. Şahsen iş ağırlıklı kullanmak üzere oyunda seven biri olarak bende bekliyorum. Şuan ihtiyacım olmasına rağmen sırf bu laptopu beklediğim için yeni bilgisayar almıyorum.
 
Merhaba,

Bende yaklaşık olarak 3-4 aydır yeni seriyi bekliyorum. Çok önceden geleceğini duymuştum, Q1 de yurt dışında çıkacağı söylentisi vardı ancak Q2 ortasına kalacak gibi duruyor. Türkiye için üretilecek modellerde 1 ay kadar geriden gelecek muhtemelen.

Oyun severler için özellikle beklenmesi gereken bir model olacak. Şahsen iş ağırlıklı kullanmak üzere oyunda seven biri olarak bende bekliyorum. Şu an ihtiyacım olmasına rağmen sırf bu laptopu beklediğim için yeni bilgisayar almıyorum.

Aynı durumdayım. Yaz aylarını bulmaz inşallah. ASUS ile iletişime geçmeyi deneyeceğim. Bilgi alırsam buradan paylaşırım.
 
@emrevolkan Hocam modelin ne zaman ülkemize geleceğiyle ilgili yeni bir şey öğrenebildiniz mi? Ben de aynı cihazı bekliyorum. Bir de fiyat tahmininiz var mı yaklaşık olarak? Amerika'da base modeli 1650$'dan başlıyordu.
 
@emrevolkan hocam modelin ne zaman ülkemize geleceğiyle ilgili yeni bir şey öğrenebildiniz mi? Ben de aynı cihazı bekliyorum. Bir de fiyat tahmininiz var mı yaklaşık olarak? Amerika'da base modeli 1650$'dan başlıyordu.

Maalesef öğrenemedim. Çoğu kişi bu konuda net bir bilgiye sahip değil. Sanırım tedarik zincirindeki aksamalardan dolayı bir süre daha gelmeyecek gibi. Belki Technopat yöneticilerinin ASUS ile bir bağlantısı vardır. Daha net bilgi edinebilirler :)
 
Amerikadan getiren firmalar aracılığı ile bestbuy dan yada newegg den alabilirsiniz. Stokları var genelde bir iki model için.

TR fiyatları çok yüksek olabilir bir gün gelirse.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı