ASUS Zephyrus G15 vs G16

Hasan1603

Femtopat
Daha fazla  
G15 modelinde R7 5800HS RTX 3060 95W 16 GB DDR4 RAM 512 GB PCI-e 3 M.2 SSD, G16 modelinde i7 12700H RTX4050 120W 16 GB DDR4 RAM 512 GB PCI'e 4 M.2 SSD var. İkisinde de 90 WHRS 4 hücreli pil var. Benim için hem pil önemli (5-6 saat en az). Şantiyede proje okuyorum. Akşam eve geldiğimde oyunları High, Ultra ayarlarla oynamak istiyorum. Yola çıktığım zamanda şarja takmadan 6-7 saat video izlemek istiyorum. RTX 4050 daha iyi gözüküyor. Ama kafam karıştı. Pille ilgili bir şey bulamadım. Bu iki model arasında beni uzun vadede (4-5yıl) sıkıntı çıkarmadan hangisi götürür? Başka model önermeyin.

Neden Zephyrus peki hocam? Sağlamdır fakat o bütçeye çıkmışken ROG STRIX almak daha mantklı değil mi her yönden. Bende aylar önce ROG STRIX'e geçiş yaptım Zephyrus'u bayağı araştırdım ROG STRIX kadar güçlü olmasa da cidden çok güçlü cihaz fakat o bütçede ROG STRIX olsa daha iyi olmaz mı diye merak ettiğimden soruyorum.

Neden Zephyrus peki hocam? Sağlamdır fakat o bütçeye çıkmışken ROG STRIX almak daha mantklı değil mi her yönden. Bende aylar önce ROG STRIX'e geçiş yaptım Zephyrus'u bayağı araştırdım ROG STRIX kadar güçlü olmasa da cidden çok güçlü cihaz fakat o bütçede ROG STRIX olsa daha iyi olmaz mı diye merak ettiğimden soruyorum.
Hocam benim için şarj süresi önemli. 6-7 saat pil ömrü lazım o yüzden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı