Çözüldü ASUS Zephyrus G16 mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

ocedriver

Femtopat
Minidump Rapor Linki
https://www.mediafire.com/file/d8nar5icyp3xo0b/dmp.zip/file
Ekran kartı
Nvidia GeForce RTX 4050
İşlemci
12th Gen Intel(R) Core (TM) i7-12700H
Merhaba. Son 3 gündür arka arkaya mavi ekran hatası alıyorum. BlueScreenView uygulamasından baktığımda ntoskrnl.exe hatası olarak görünüyor. İnternete baktım. Sorunun çözümü ile ilgili net bir bilgi yok. Bilgisayarı kapattım. Sonradan açmak istediğimde mavi ekran geldi ve sürekli kendini yeniden başlattı. Windows 11'i yeniden kurdum. Temiz kurulum yaptıktan sonra da tekrar aynı hata ile mavi ekran geldi. Ne yapmam gerekiyor. Yardımcı olur musunuz? Bilgisayarın garantisi var. Eğer sorun devam ederse teknik servise götüreceğim. Fakat bunu yapmak istemiyorum. Sorunun çözümünü bilen biri veya daha önce bu sorunu yaşayan kişiler yardımcı olabilir mi?

ASUS ROG Zephyrus g16.
İşlerim sistemi: Windows 11 Pro 64 Bit (10.0, derleme 22631)
BIOS: GU603zu. 313.
İşlemci: 12th gen Intel(R) Core (tm) i7-12700H 2.3GHz
Intel(R) UHD Graphics.
NVIDIA GeForce RTX 4050.
16 GB RAM.

Görsel olarak atamadım.
ssd, disk

Dostum NVIDIA sürücünü güncelle, Intel driver Support asistant ile eksik sürücülerini yükle. Sorun muhtmelen çözülür de yeni bir M.2 almaya bak sen. 4200/1800 oranlı M.2'yi ilk defa gördüm hayatımda :)

Çözüm
Dostum NVIDIA sürücünü güncelle, Intel driver Support asistant ile eksik sürücülerini yükle. Sorun muhtmelen çözülür de yeni bir M.2 almaya bak sen. 4200/1800 oranlı M.2'yi ilk defa gördüm hayatımda :)
Sürücüleri güncellemeye çalışırken aldığım mavi ekran
dump
bu sorunun sebebi tam olarak nedir? sürücülerden dolayı mı yoksa donanımsal başka bir şey olabilir mi? memtest de yapmıştım onu da aşağıya bırakıyorum.
memtest

Sürücüleri güncellemeye çalışırken aldığım mavi ekran
dump
Bu sorunun sebebi tam olarak nedir? Sürücülerden dolayı mı yoksa donanımsal başka bir şey olabilir mi? Memtest de yapmıştım onu da aşağıya bırakıyorum.
memtest

RAM'ler sorunsuz. Güvenli moda geçip sürücülerini güncellemeye çalış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı