Selamlar sistem sipariş ettim Gaming.Gen.TR üzerinden ASUSB450 anakart var. Acaba BIOS güncel mi gelir yoksa güncellemem gerekir mi? Nasıl yapabilirim?
nasıl yani hocam anlamadım, güncel mi gelir demek istedinizB450 ve devamı olması lazım hocam.
Anakart modelini dedim.nasıl yani hocam anlamadım, güncel mi gelir demek istediniz
Anakart modelini dedim.
evet hocam bu şekilde yapılıyormuş zaten izledim YouTubedan zor bir şey değil gibi duruyor 5-10 dklık iş elektrik gitmesi sıkıntı sadece ama forumlarda bulaşma zor iş falan diyorlar o yüzden sormak istedim aslında kolay duruyor veya diğer markalar için demiş olabilirlerHocam dosya linki bu olabilir ama emin degilim o siteye girdikten sonra orada bir dosya var onu indirip flash diske atin sonra bilgisayarınızdan BIOS'a girin oradan güncellemeyi yaparsınız PRIME B450M-K II - Destek
Evet hocam bu şekilde yapılıyormuş zaten izledim YouTube'dan zor bir şey değil gibi duruyor 5-10 dakikalık iş elektrik gitmesi sıkıntı sadece ama forumlarda bulaşma zor iş falan diyorlar o yüzden sormak istedim aslında kolay duruyor veya diğer markalar için demiş olabilirler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.