Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ülkenin durumu kötü bunu herkes biliyor ama açlıktan intihar eden nerede var ? Bu bana abartı geliyor hatta çok fazla abartılıyor neymiş intiharmış.
Kömür alacak parası olmayıp çocuklarına fön makinası verip intihar eden anne? Eşine pazara gidelim deyip intihar eden adamın cebinden 1 TL çıkması? Çocuklarıma bakamıyorum deyip kendini yakan adam? Daha sayayım mı?
 
Kömür alacak parası olmayıp çocuklarına fön makinesı verip intihar eden anne? Eşine pazara gidelim deyip intihar eden adamın cebinden 1 TL çıkması? Çocuklarıma bakamıyorum deyip kendini yakan adam? Daha sayayım mı?

Başka dertleri olmadığını nereden biliyorsun? Bir de kaynak varsa belirtirsen sevinirim. Bizim de durumumuz kötü ama intihar etmiyoruz.
 
Ayni kazalar otobanda olacağına burada olur.Ya da sadece eğitimini almış kişiler girebilsin. Uyduruk bir parktan daha fazla iş yapar.
Uyduruk bir park değil. İstanbul de her yerin bina olduğunu yeşilliğin az olduğunu var sayarsak iyi bir değerlendirme olabilir. Üstelik yol kenarlarındaki tüm yeşillikleri toplayan İBB ye iş çıkmış olur. Daha çok ağaç kesebilirler.
 

Geri
Yukarı