Atatürk Havalimanı'nın yıkımına başlandı! Yerine Millet Bahçesi yapılacak

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk'ün isminin yavaş yavaş her yerden siliniyor olması bir tek benim mi dikkatimi çekiyor?

 
@Junaiun Gayette batıyor Andımız, Atatütk havalimanı ve bolca arap kültürü teması.

Yarın öbür gün bu dediklerim kıymetlinicek ama o zaman beyni tatile çıkmış olanlar işin işten geçtiğini belki anlayacak.

Ve son olarak isterseniz raporlayın ama gayette "Batıyor" tören içinde Istiklâl marşı okumayan birisinden bir yöneticilik beklemiyorum.
 
@Junaiun gayet de batıyor andımız, atatütk havalimanı ve bolca Arap kültürü teması.

Yarın öbür gün bu dediklerim kıymetlinecek ama o zaman beyni tatile çıkmış olanlar işin işten geçtiğini belki anlayacak.

Ve son olarak isterseniz raporlayın ama gayet de "batıyor" tören içinde İstiklâl Marşı okumayan birisinden bir yöneticilik beklemiyorum.

Batıyor demenizde raporluk bir durum yok. Batıyor demeniz bile batmış.
 
Batıyor demenizde raporluk bir durum yok. Batıyor demeniz bile batmış.

Birileri istediği kadar kızsın bu ülkenin kurucusuna kültürel saldırı ve unutturma kampanyası yapmak kesinlikle o millete milli benliğini unutturmaya çalışmaktır.

Son olarak:
FQbW8zNXsAQmfDk.jpeg


Ne Atatürk ne Osmanlı Sultanları kafası içinde et parçası taşıyanların anlayabilcekleri kişiler değildir. Bu millete hizmet etmiş kimseyi unutturmayız.
 
Atatürk ve İnönü 2 ayyaş, Kamal ve adacı İsmet, darbeci , dine karşı...

Ama onlar için: dini alet edip ülkeyi satanlar için, ülkeyi geride bırakanlar için, ekonomik sistemi batıranlar için, damadına sahip çıkamayanlar için, tersi düzü para olanlarınkini yalayanlar için, eğitimde dengesizlik getirenler için, adalete hıyanet katanlar için, torpili bir ülkeye yayanlar için; hoşafa, eriğe bilim diyenler için, kendi gencini bilmeyenler için, teröristlerle aynı masaya oturmuşlar için, dinozorları geri getirecek paraya heykelini dikenler için, milli güvenlik sorununu dinle örtenler için, yalanlarla doğruyu; saman ile suyu unutturanlar için, bir makarna bir çaya ülkeyi uçuranlar için...
 

Geri
Yukarı