Atatürk neden bazı kesimler tarafından sevilmiyor?

Atatürk neden sevilmiyor ve neden iftiralara maruz kalıyor?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Atamı sevmek zorunda değiller ama ona saygı duymak ve anlamak zorundalar. Bunu yapmazlarsa kemalizmin demir pençesi kaçınılmaz olur. Sevgiler saygılar.
 
Din karşıtı olduğu için. Kendi sözleri var, Atatürk dinsizdir, din düşmanıdır ve tek yol bilimdir der. Ama cahillere göre tek önemli şey dindir. Batılıları Hristiyan sanarlar ama batıda artık çoğu kişinin dinsiz olduğunu, Hristiyan kalanlarında çoğunun bunlar gibi cahil olduklarını bilmezler.
 
Bence doğrusuyla yanlışıyla Atatürk'ten bahsedilmesi artık çok yanlış. Mezarında rahat bırakın uyusun adamın kemiklerini sızlatıp durmayın artık.
 
@Martian Erkan bir Türk evladı Atatürk'ü sevmek zorundadır. Türk değilse lafım yok, sevmek zorunda değil. Şahsen ben Yunan olsaydım Atatürk'ü sevmezdim.
Hayır zorunda değildir. Batıcılık demek Atatürk'ü sevmek demek değil, Atatürk'ü sevmemeyi de normal görmek demek.
 
Bazı kesimler Atatürk Filistin cephesinde kaçtı diyor. Düşmana 20 000 asker 300 top esir verdi diyor doğru mu ? yalan mı ?
Bilemem. Ben şunu düşünüyorum artık bu muhabbetleri tamamen bırakmamız gerektiğini düşünüyorum adam 84 sene önce ölmüş bir daha geri gelmeyecek biz önümüze bakalım. Atatürk tartışması ülkede kutuplaşmaya neden oluyor artık yeter. yanlışıyla doğrusuyla yaşayıp vefat etmiş. Neyse bu kadar ciddiyet yeter.




@Recep Baltaş yalvarıyorum sana ismini değiştir senin gibi vizyon sahibi birine Recep ismi değilde Mustafa Kemal ismi yakışır. Ricam dediğimi yapman nolur. Anket aç istiyorsan çoğunluk ne derse onu yap.
 

Geri
Yukarı