Atatürk üniversitesi bilgisayar mühendisliği vs Marmara üniversitesi böte

İkisini nasıl, neye göre kıyaslıyorsunuz? Biri 6, biri 5 basamaklı sıralamaya sahip. Arada dağlar kadar sıralama farkı var. Marmara'nın teknoloji fakültesinden bahsediyorsanız gidin Ankara üniversitesinde falan okuyun.

Hayır Atatürk eğitim fakültesi Marmara üniversitesi için.
 
Birinde mühendis oluyorsun. Diğeri ise şu an zar zor iş bulan teknoloji fakültesi hocası olursun en fazla bence. Ki sen hoca olacak duruma geldiğinde piyasanın ne olacağı belli olmaz.

Şu an Atatürk üniversitesinde okuyorum ama buraya alışamadım henüz belki arkadaş edinmediğimden, yatay geçiş düşündüm de rafa kaldıracağım galiba.
 
Ata en iyi devlet unilerinden bence her açıdan. Tek sıkıntı Erzurum'un soğuk olması. Yoksa cidden çok rahat ilk 5'te olurdu.

Linked.in'den baktığımızda yurt dışında yazılımcı olarak çalışan yok. Fakat başka ünilere baktığımızda var. Abartılıyor olabilir misiniz?
 
Linked.in'den baktığımızda yurt dışında yazılımcı olarak çalışan yok. Fakat başka ünilere baktığımızda var. Abartılıyor olabilir misiniz?
Yazılım bu sene açıldı dostum. :) Abartmıyorum, en iyi devlet unileri arasında zaten. En çok öğrenciye ve profa sahip uniler arasında. Kampüsü devasa. Eğitim iyi. Sadece soğuk. O da olmasa Batı'dakileri büyük unileri de ezerdi.
 
Linked. İn'den baktığımızda yurt dışında yazılımcı olarak çalışan yok. Fakat başka ünilere baktığımızda var. Abartılıyor olabilir misiniz?

Hocam Atatürk üniversitesi bilgisayar müh nasıldır? Eğitimi iyi mi?

Diğer arkadaş bilmeden konuşuyor. Eğitimi iyi değil. Gerçek yazılımcı yok okulu yarım bırakmak zorunda kaldım. Seneye tekrar sınava gireceğim. Kesinlikle tavsiye etmiyorum
 

Geri
Yukarı