2 yıllık Makine bölümü zor diye biliyorum ama Atatürk Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2 yıllık Makine bölümü belki daha kolay olabilir. Bölümün Merkez Kampüste bulunması avantajlı bir durum. Bunun yanı sıra Erzurum ile aranızda çok uzak bir mesafe varsa sıralamanıza göre başka alternatifleri de araştırabilirsiniz.Evet, tam olarak orayı düşünmekteyim.
2 yıllık Makine bölümü zor diye biliyorum ama Atatürk Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2 yıllık Makine bölümü belki daha kolay olabilir. Bölümün Merkez Kampüste bulunması avantajlı bir durum. Bunun yanı sıra Erzurum ile aranızda çok uzak bir mesafe varsa sıralamanıza göre başka alternatifleri de araştırabilirsiniz.
Orada bulunmadım ama size pek uzak olmayan bir üniversitenin Merkez Kampüsünde bulunan bir Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda 2 yıllık Makine bölümü okumak uzaktan fena görünmüyor.Makine alanına ağırlıklı olarak ilgim olduğu için çok zorlayacağını düşünmüyorum açıkçası. Aslında çok uzak değilim Trabzon'dan gideceğim. Teşekkürler.![]()
Orada bulunmadım ama size pek uzak olmayan bir üniversitenin merkez kampüsünde bulunan bir teknik bilimler meslek yüksekokulunda 2 yıllık makine bölümü okumak uzaktan fena görünmüyor.
Rica ederim.Evet, hem şehir dışında okumak istiyordum, hem de 2 yıllık olmasına rağmen Ana Kampüste bulunması, ve yakın olması benim için çok iyi bir fırsat olarak düşündüm burayı. Sanırım tercihim burası olacak gibi. Önerileriniz için teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.