Atatürk Üniversitesi makine okunur mu?

mSof

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, bu sene tercihimi ataüni 2 yıllık makine bölümüne yapmak istiyorum. Ataüni de veya bu bölümde okuyanlar varsa üniversite-bölümü önerir misiniz? Başka bir soruda erkek yurt olanakları nasıl?

Evet, tam olarak orayı düşünmekteyim.
2 yıllık Makine bölümü zor diye biliyorum ama Atatürk Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2 yıllık Makine bölümü belki daha kolay olabilir. Bölümün Merkez Kampüste bulunması avantajlı bir durum. Bunun yanı sıra Erzurum ile aranızda çok uzak bir mesafe varsa sıralamanıza göre başka alternatifleri de araştırabilirsiniz.

2 yıllık Makine bölümü zor diye biliyorum ama Atatürk Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu 2 yıllık Makine bölümü belki daha kolay olabilir. Bölümün Merkez Kampüste bulunması avantajlı bir durum. Bunun yanı sıra Erzurum ile aranızda çok uzak bir mesafe varsa sıralamanıza göre başka alternatifleri de araştırabilirsiniz.

Makine alanına ağırlıklı olarak ilgim olduğu için çok zorlayacağını düşünmüyorum açıkçası. Aslında çok uzak değilim Trabzon'dan gideceğim. Teşekkürler🙏

Son düzenleme:
Makine alanına ağırlıklı olarak ilgim olduğu için çok zorlayacağını düşünmüyorum açıkçası. Aslında çok uzak değilim Trabzon'dan gideceğim. Teşekkürler. 🙏
Orada bulunmadım ama size pek uzak olmayan bir üniversitenin Merkez Kampüsünde bulunan bir Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunda 2 yıllık Makine bölümü okumak uzaktan fena görünmüyor.

Orada bulunmadım ama size pek uzak olmayan bir üniversitenin merkez kampüsünde bulunan bir teknik bilimler meslek yüksekokulunda 2 yıllık makine bölümü okumak uzaktan fena görünmüyor.

Evet hem şehir dışında okumak istiyordum hem de 2 yıllık olmasına rağmen ana kampüste bulunması ve yakın olması benim için çok iyi bir fırsat olarak düşündüm burayı sanırım tercihim burası olacak gibi. Önerileriniz için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı