Atatürkçü olduğum için çiğ köfteci dükkanından kovuldum!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben Atatürkçü olduğum için okuldan uzaklaştırılmıştım 2 gün.

Yorumları okuyup gidecektim sadece, forumun genelinin düşüncesini merak ettim. Bu yaşanmayacak veya yaşanmadık bir olay değildir, eminim illa ki birisinin başına gelmiştir. Ancak bazı kıt örümcek kafalılar çok saçma yorumlar yapmış, hatta birisine öyle koymuş ki 15 dakika sonra yönetimin siyaset yaptığı, muhalefet vs iktidar karşılaştırması yaptığını vesaire ifade edip bayağı bir ağlamış. Demek ki forum sandığım kadar aydın insanlarla dolu değil. Sırf Atatürk'ü Arapça'yı kaldırıp daha basit bir alfabe getirdiği için ateist yerine koyan insanlar gördüm. Oysa ki bugün basit ve zengin dil olan Türkçe ile okuma yazma bilmeyen insanlar var. İngilizce bilmeyen, "Van Minut!!!!!!" diyen bir, her neyse anladınız siz. :D

Bir daha dükkanına gitmez ve hakkında olumsuz propaganda yapardım.

Google Yerel Rehberler, FourSquare, Faceook ve TripAdvisor sayfasında tek yıldız verip gömerim. Olayı da yazardım yorumlarda.
Evet biliyorum çok geç oldu ama ancak bilgisayara geçme imkanım oldu. Öncelikle şunun söyleyeyim gerçekten bu ülke gelişmez ve ben o esnafı şikayet edersem tüm ilçeyi şikayet etmem gerekir çünkü inanın ki, bir çok dindar halk bu zihniyette ve bu kafadadır. Esnafın ailesi var çocuğu var ve biliyorum ki bu tür bir suç vatan hainliği olarak nitelendirilir. Yani hapis bile olabilir. Ben şikayet etmiyeceğim fakat gerçekten üzülüyorum bu cennet vatanı bu hale getirdikleri için ama tabii 600 yıl monarşi ve şeriatla yönetilmiş bir devletin insanlarını değiştirmek çok zor özellikle dini sömürüler kullanılıyorsa...
Hepinize teşekkür ederim gerçekten artık çevremde Atatürkçü bulamıyorum yani en azından siz bana burdan destek çıktınız, umarım bir gün bu halk bilinçlerin, sorgular, araştırır ve herşeye inanmaz...

Ya şu dilimiz Arapça olsaydı falan diyorlar ya, biz neden onlara benzemeye çalışalım? Onlar bize benzesin.
Ben Atatürkçü olduğum için okuldan uzaklaştırılmıştım 2 gün.
Ciddi misin? Bu ülke nereye gidiyor ya.
Yorumları okuyup gidecektim sadece, forumun genelinin düşüncesini merak ettim. Bu yaşanmayacak veya yaşanmadık bir olay değildir, eminim illa ki birisinin başına gelmiştir. Ancak bazı kıt örümcek kafalılar çok saçma yorumlar yapmış, hatta birisine öyle koymuş ki 15 dakika sonra yönetimin siyaset yaptığı, muhalefet vs iktidar karşılaştırması yaptığını vesaire ifade edip bayağı bir ağlamış. Demek ki forum sandığım kadar aydın insanlarla dolu değil. Sırf Atatürk'ü Arapça'yı kaldırıp daha basit bir alfabe getirdiği için ateist yerine koyan insanlar gördüm. Oysa ki bugün basit ve zengin dil olan Türkçe ile okuma yazma bilmeyen insanlar var. İngilizce bilmeyen, "Van Minut!!!!!!" diyen bir, her neyse anladınız siz. :D
Siyasete geçmeyelim ama o ''Van Minut!!!!!!'' diye ''dalga'' geçtiğin kişinin arkasındayım ben. Ayrıca sonuna kadar Atatürkçüyüm. Herkes sanki ''bu'' kişinin arkasındayız diye Mustafa Kemal Atatürk'ü sevmediğimizi, kin-nefret duyduğumuzu sanıyor fakat yanılıyorlar. Türkiye Cumhuriyeti döneminde iki kişinin önünü kesmeye çalıştılar. İlki, Mustafa Kemal Atatürk. Ama beceremediler. İkincisi ''Van Minut!!!!!!'' diye ''dalga'' geçtiğin kişi. Beceremeyecekler.

Atatürkçü falan değilim baştan söyliyeyim. Dilinin Arapça olmasını istiyorsan yallah gideceksin Arabistana. Şeriat istiyorsan yallah gideceksin İrana. Yok giderler mi anca işleri güçleri iyiliği, güzelliği, sevgiyi sömürmek. Bunlar Norveçte yaşayıp İŞİD e katılan, bizim bura da AKP ye oy kullanan tiplerle aynı.

Ulan varya yemin ediyorum hepsini eline alıp tekme tokat girişeceksin bunlara. Şu ülkede olan insan kadar başka kendisini satan, haysiyetsiz ve şerefsiz bir millet daha var mı?

Ülke arınsa da nefes alsak.

Bir siyasi partinin pompaladığı şizofren davranış hali bu. Televizyon ve medya sürekli Avrupa'nın bizi kıskandığını,terörü coşturduğunu,köprümüzü kıskandığını söylüyor. Atatürk hakkında bir tane kitap okumamış kişi de tabii ki inanıyor çünkü cahiller bunun için var. Bu kişiler malum partinin liderine kutsalcasına taparlar,ona karşı komplolar kurulduğuna,devirmeye çalıştıklarına falan inanırlar. Uyandırmak mümkün değil çünkü ben bunun ahlak,kapasite ve aile faktörüyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Kişinin kendisinde bir ahlak ya da sorgulama gibi değerler bulunmuyor ki uyansın. Zekası istediği kadar yüksek olsun farketmiyor, ahlakı ve kişiliği oynaksa çaresiz bir durum. Örneğin benim profilimde Aziz nesin var ve Aziz Nesin ateist olduğu için onlara göre otomatikman ya teröristim ya da ülkeyi bölmeye çalışan biri. Çünkü malum parti onları öyle bi hale getirdi ki farklı düşüncelerin olması durumunda öldürmek,hapse atmak istiyorlar. Bu vatana ihanettir ama konuşmaya değmez çünkü halkın büyük kesimi zaten acınacak bir kişiliğe sahip olduğu için eden bulur durumuna gelmiş mevzu. Ortada kocaman bir fiyasko var ve anlatıyorsun ama karşıdakinin ısrarla anlamadığını görmek insani bitiriyor.

Son düzenleme:
Ya şu dilimiz Arapça olsaydı falan diyorlar ya, biz neden onlara benzemeye çalışalım? Onlar bize benzesin.

Ciddi misin? Bu ülke nereye gidiyor ya.

Siyasete geçmeyelim ama o ''Van Minut!!!!!!'' diye ''dalga'' geçtiğin kişinin arkasındayım ben. Ayrıca sonuna kadar Atatürkçüyüm. Herkes sanki ''bu'' kişinin arkasındayız diye Mustafa Kemal Atatürk'ü sevmediğimizi, kin-nefret duyduğumuzu sanıyor fakat yanılıyorlar. Türkiye Cumhuriyeti döneminde iki kişinin önünü kesmeye çalıştılar. İlki, Mustafa Kemal Atatürk. Ama beceremediler. İkincisi ''Van Minut!!!!!!'' diye ''dalga'' geçtiğin kişi. Beceremeyecekler.

Atatürk'e karşı çıkan hatta daha ileri gidip "Keşke Yunan galip gelseydi" diyen zatı kendine danışman yapan kişiyle Atatürk'ü aynı kefeye koymuşsun. Bu çelişkilerin farkına varsan zaten hiç destek vermezdin.

"Van Minut!!!!!!!!!!!!!!!!!!" diyen kişi ne yaptı? Yol yaptı (!) Vergi veriyoruz elektriğe suya, ne yaptı, yol yaptı (!) Eğitim sistemi bütçesi arttı (!)

Gerçekleri konuşalım. A.O.Ç'nin (Atatürk Orman Çiftliği) yarısı ABD'ye satıldı.
Yaptığı yol Almanya'dan az, donumuza kadar da vergi alıyor, adamlar öyle bir şey de yapmıyor.

Burası siyaset arenası değil. Bir daha bu konu hakkında yorum yapmayalım ki konu uzamasın.

Belli neyin arkasında olduğun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı