Fasulye Sırığı
Hectopat
Kanser hücresi gibiler.
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet biliyorum çok geç oldu ama ancak bilgisayara geçme imkanım oldu. Öncelikle şunun söyleyeyim gerçekten bu ülke gelişmez ve ben o esnafı şikayet edersem tüm ilçeyi şikayet etmem gerekir çünkü inanın ki, bir çok dindar halk bu zihniyette ve bu kafadadır. Esnafın ailesi var çocuğu var ve biliyorum ki bu tür bir suç vatan hainliği olarak nitelendirilir. Yani hapis bile olabilir. Ben şikayet etmiyeceğim fakat gerçekten üzülüyorum bu cennet vatanı bu hale getirdikleri için ama tabii 600 yıl monarşi ve şeriatla yönetilmiş bir devletin insanlarını değiştirmek çok zor özellikle dini sömürüler kullanılıyorsa...Bir daha dükkanına gitmez ve hakkında olumsuz propaganda yapardım.
Google Yerel Rehberler, FourSquare, Faceook ve TripAdvisor sayfasında tek yıldız verip gömerim. Olayı da yazardım yorumlarda.
Ciddi misin? Bu ülke nereye gidiyor ya.Ben Atatürkçü olduğum için okuldan uzaklaştırılmıştım 2 gün.
Siyasete geçmeyelim ama o ''Van Minut!!!!!!'' diye ''dalga'' geçtiğin kişinin arkasındayım ben. Ayrıca sonuna kadar Atatürkçüyüm. Herkes sanki ''bu'' kişinin arkasındayız diye Mustafa Kemal Atatürk'ü sevmediğimizi, kin-nefret duyduğumuzu sanıyor fakat yanılıyorlar. Türkiye Cumhuriyeti döneminde iki kişinin önünü kesmeye çalıştılar. İlki, Mustafa Kemal Atatürk. Ama beceremediler. İkincisi ''Van Minut!!!!!!'' diye ''dalga'' geçtiğin kişi. Beceremeyecekler.Yorumları okuyup gidecektim sadece, forumun genelinin düşüncesini merak ettim. Bu yaşanmayacak veya yaşanmadık bir olay değildir, eminim illa ki birisinin başına gelmiştir. Ancak bazı kıt örümcek kafalılar çok saçma yorumlar yapmış, hatta birisine öyle koymuş ki 15 dakika sonra yönetimin siyaset yaptığı, muhalefet vs iktidar karşılaştırması yaptığını vesaire ifade edip bayağı bir ağlamış. Demek ki forum sandığım kadar aydın insanlarla dolu değil. Sırf Atatürk'ü Arapça'yı kaldırıp daha basit bir alfabe getirdiği için ateist yerine koyan insanlar gördüm. Oysa ki bugün basit ve zengin dil olan Türkçe ile okuma yazma bilmeyen insanlar var. İngilizce bilmeyen, "Van Minut!!!!!!" diyen bir, her neyse anladınız siz.![]()
Ya şu dilimiz Arapça olsaydı falan diyorlar ya, biz neden onlara benzemeye çalışalım? Onlar bize benzesin.
Ciddi misin? Bu ülke nereye gidiyor ya.
Siyasete geçmeyelim ama o ''Van Minut!!!!!!'' diye ''dalga'' geçtiğin kişinin arkasındayım ben. Ayrıca sonuna kadar Atatürkçüyüm. Herkes sanki ''bu'' kişinin arkasındayız diye Mustafa Kemal Atatürk'ü sevmediğimizi, kin-nefret duyduğumuzu sanıyor fakat yanılıyorlar. Türkiye Cumhuriyeti döneminde iki kişinin önünü kesmeye çalıştılar. İlki, Mustafa Kemal Atatürk. Ama beceremediler. İkincisi ''Van Minut!!!!!!'' diye ''dalga'' geçtiğin kişi. Beceremeyecekler.
Siyasete geçmeyelim ama o ''Van Minut!!!!!!'' diye ''dalga'' geçtiğin kişinin arkasındayım ben. Ayrıca sonuna kadar Atatürkçüyüm. Herkes sanki ''bu'' kişinin arkasındayız diye Mustafa Kemal Atatürk'ü sevmediğimizi, kin-nefret duyduğumuzu sanıyor fakat yanılıyorlar. Türkiye Cumhuriyeti döneminde iki kişinin önünü kesmeye çalıştılar. İlki, Mustafa Kemal Atatürk. Ama beceremediler. İkincisi ''Van Minut!!!!!!'' diye ''dalga'' geçtiğin kişi. Beceremeyecekler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.