AsjasFıdas1000
Hectopat
Korkutursun bence şikayette bulun.Eğer dediklerin doğruysa şikayette bulunabilirsin. Bunları demeleri ve bu dediklerine dair bir girişimde bulunmaları anayasaya göre suç. Ceza alacaklarını sanmıyorum ancak denemekten zarar gelmez.
Bu arada Çiğ Köfteci Mehmet Usta kim? İnternet'e yazdım ve böyle bir yer çıktı. Dükkanda Atatürk'ün resmi var.
Google Maps: Report Inappropriate Image
@189913
Her ne olursa olsun bitmiş tükenmiş Türk kimliğini unutmuş bir milleti tekrar diriltti. O zamanlar da arapça bilmeyenlere cahil diyorlar dı ve adamdan saymıyorlardı. Atatürk yüce atam nur için de yatsın. Sen de ona ATAist yakıştırmasını yapıyorsun ya demek ki dinine çok bağımlı birisisin. Şuan kullandığın ne kadar teknoloji var ise hepsi ataistlerden çıkiyor doktora gidip te aldigin ilaclara kadar. Lütfen bunların hic birini kullanma da gercek müslümanlık görevini yerine getir. İnternet falan da kullanma. Çünkü çok günah sana göre hadi.Atatürk zaten ATAist değil mi? Ben mi yanlış biliyorum yoksa?
ATAist yazmıştım dikkat eder iseniz. Ateist değil.Her ne olursa olsun bitmiş tükenmiş Türk kimliğini unutmuş bir milleti tekrar diriltti. O zamanlar da arapça bilmeyenlere cahil diyorlar dı ve adamdan saymıyorlardı. Atatürk yüce atam nur için de yatsın. Sen de ona ATAist yakıştırmasını yapıyorsun ya demek ki dinine çok bağımlı birisisin. Şuan kullandığın ne kadar teknoloji var ise hepsi ataistlerden çıkiyor doktora gidip te aldigin ilaclara kadar. Lütfen bunların hic birini kullanma da gercek müslümanlık görevini yerine getir. İnternet falan da kullanma. Çünkü çok günah sana göre hadi.
Bilgisiz ve belgesiz iddialara iftira denir!. Fazlada soran yok belgesi nerede diye. Acaba söylediklerinin bir karşılığı var mı? Gerçekten bundan mı gelişmiyoruz? Emin misin? Ve birde" Kim adam değildir!" İslâm demek ben demek, ben demek islâm demek, diye davranan. Savaş Ş BarkçinArkadaşlar Çiğ köfteci Mehmet Usta'nin dükkanina gittim baktim anlatiyor Atatürk ateisttir biz seriati getircez iktidar seriati getirecek dilimiz Arapça olmaliydi gercek dilimiz Arapcadir falan diyor. Ben karsi ciktim bir anda beni Atatürkçü oldugum icin kafir yapti sonra saydirdi fakat benim laflarima dayanamayinca kovmaya kalkisti, gercekten cok yazık ve bunun gibi bir suru koyun var... Biz kotu söz iyi söz kavanozu hosaf uretecegiz, normal okullari imamhatip yapacagız, Avrupa bizi kiskaniyor dilimiz Arapca olcak seriat gelcek kafasindalar. Bu yuzden gelismiyoruz iste. Oturdugum semtte 2 tane okul imamhatibe cevrildi ve gidenlerin bazilariyla konustum ve aileleri tarafindan zorla gonderiliyorlar. Gerisini siz dusunun artik.
Tarihten nasibini almadığın bu yazdıklarından belli oluyor. Biraz okumalısın. Bunu hakaret olarak algılama. Gerçekler dediğin gibi değil. Osmanlı bir Türk devletidir. Arapça islâmın dilidir. Türkçedeki kelimelerin çoğunun ise kökeni arapçadır, farsçadır. Ve bu bir zenginliktir. İslâm ise teknolojiyi reddetmez. Gelişmeyi reddetmez. İslâm evrenseldir. Her çağda geçerlidir. Ve Müslümanların icatlarına bir bak istersen. Dünya tarihine neler kattığımıza bak. Ve aşağılık kompleksine kapılma. Kendi ol.Her ne olursa olsun bitmiş tükenmiş Türk kimliğini unutmuş bir milleti tekrar diriltti. O zamanlar da arapça bilmeyenlere cahil diyorlar dı ve adamdan saymıyorlardı. Atatürk yüce atam nur için de yatsın. Sen de ona ATAist yakıştırmasını yapıyorsun ya demek ki dinine çok bağımlı birisisin. Şuan kullandığın ne kadar teknoloji var ise hepsi ataistlerden çıkiyor doktora gidip te aldigin ilaclara kadar. Lütfen bunların hic birini kullanma da gercek müslümanlık görevini yerine getir. İnternet falan da kullanma. Çünkü çok günah sana göre hadi.
Ben de İngiltere Kralı onyedinci Jhon'umBende Türkçülük gününü kutlarken bozkurt işareti yaptığım için mahalleli bana kızdılar sövdüler ve kovaladılar.
Peki ya sen. Faşist misin yoksa? Sende mi tarihten yoksunsun. Biraz okusaydık keşke. Kimse aynı fikre sahip olmak zorunda değildir. Ne sen, ne ben, yani hiç kimse bir fikri benimsemek zorunda değil. Ve Osmanlı tamamen şeriat devleti değildir. Osmanlı İslâmı başkadır. Sadece söylediklerin sorunlu. Tarihe bakarsan, Osmanlı hakkında'ki düşüncelerinin yanlış olduğunu görürsün. Neyse uzadı.Evet biliyorum çok geç oldu ama ancak bilgisayara geçme imkanım oldu. Öncelikle şunun söyleyeyim gerçekten bu ülke gelişmez ve ben o esnafı şikayet edersem tüm ilçeyi şikayet etmem gerekir çünkü inanın ki, bir çok dindar halk bu zihniyette ve bu kafadadır. Esnafın ailesi var çocuğu var ve biliyorum ki bu tür bir suç vatan hainliği olarak nitelendirilir. Yani hapis bile olabilir. Ben şikayet etmiyeceğim fakat gerçekten üzülüyorum bu cennet vatanı bu hale getirdikleri için ama tabii 600 yıl monarşi ve şeriatla yönetilmiş bir devletin insanlarını değiştirmek çok zor özellikle dini sömürüler kullanılıyorsa...
Hepinize teşekkür ederim gerçekten artık çevremde Atatürkçü bulamıyorum yani en azından siz bana burdan destek çıktınız, umarım bir gün bu halk bilinçlerin, sorgular, araştırır ve herşeye inanmaz...
Belli neyin arkasında olduğun.
Gerçekten yapmadı mı? Emin misin?"Van Minut!!!!!!!!!!!!!!!!!!" diyen kişi ne yaptı? Yol yaptı (!) Vergi veriyoruz elektriğe suya, ne yaptı, yol yaptı (!) Eğitim sistemi bütçesi arttı (!)
Gerçekleri konuşalım. A.O.Ç'nin (Atatürk Orman Çiftliği) yarısı ABD'ye satıldı.
Yaptığı yol Almanya'dan az, donumuza kadar da vergi alıyor, adamlar öyle bir şey de yapmıyor.
Burası siyaset arenası değil. Bir daha bu konu hakkında yorum yapmayalım ki konu uzamasın.
Sence ekonomi bundan mı gelişmiyor? Kapatılan uçak fabrikaları olmadı mı bu ülkenin tarihinde.Yapacak bir şey yok. Bunlar yüzünden ekonomi gelişmiyor sonra "Türkiye niye gelişmiyor?" diyorlar.
Sen onu bunu boşver de hangi cemaat yurdunda büyüdün onu söyle!!!Bilgisiz ve belgesiz iddialara iftira denir!. Fazlada soran yok belgesi nerede diye. Acaba söylediklerinin bir karşılığı var mı? Gerçekten bundan mı gelişmiyoruz? Emin misin? Ve birde" Kim adam değildir!" İslâm demek ben demek, ben demek islâm demek, diye davranan. Savaş Ş Barkçin
İslâm. şayet dediğini yaşadıysan, o adamın dediği gibi değildir. Tek bilmen gereken hiç birşey bilmediğin olsun.
Tarihten nasibini almadığın bu yazdıklarından belli oluyor. Biraz okumalısın. Bunu hakaret olarak algılama. Gerçekler dediğin gibi değil. Osmanlı bir Türk devletidir. Arapça islâmın dilidir. Türkçedeki kelimelerin çoğunun ise kökeni arapçadır, farsçadır. Ve bu bir zenginliktir. İslâm ise teknoloji'yi reddetmez. Gelişmeyi reddetmez. İslâm evrenseldir. Her çağda geçerlidir. Ve Müslümanların icatlarına bir bak istersen. Dünya tarihine neler kattığımıza bak. Ve aşağılık kompleksine kapılma. Kendi ol.
Bende İngiltere Kralı onyedinci Jhon'um
Peki ya sen. Faşist misin yoksa? Sende mi tarihten yoksunsun. Biraz okusaydık keşke. Kimse aynı fikre sahip olmak zorunda değildir. Ne sen, ne ben, yani hiç kimse bir fikri benimsemek zorunda değil. Ve Osmanlı tamamen şeriat devleti değildir. Osmanlı İslâmı başkadır. Sadece söylediklerin sorunlu. Tarihe bakarsan, Osmanlı hakkında'ki düşüncelerinin yanlış olduğunu görürsün. Neyse uzadı.
Eki Görüntüle 297336Eki Görüntüle 297337
Buda bir bakış açısı.
Gerçekten yapmadı mı? Emin misin?
Biraz düşünsen iyi olur.
Sence ekonomi bundan mı gelişmiyor? Kapatılan uçak fabrikaları olmadı mı bu ülkenin tarihinde.
Aslında yazılacak çok şey var. Kısaca Adama deniliyor'ki, sen başkalarının değerlerine saldırıyorsun, hedef alıyorsun. Yaptığın çok kötü. Ama bunu diyenlerde başkalarının değerlerini hedef alıyorlar. Bağnaz. İdeolojik bir şekilde saldırıyorlar.
Bakın! Bu ülke hepimizin. Aynı değerleri paylaşıyoruz. Kavgaya, çatışmaya gerek yok. O adama neler diyorsunuz. Ama adamın yaptığının aynısını yapıyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.