Atatürk'ü aşağılayan video hakkında ne düşünüyorsunuz?

Benim çevremde de Atatürk'ü sevmeyen yok ona bakılırsa. Bu ülke senin çevrenden ibaret değil, her yerde farklı düşünen insanlar var.

Çevrem dediğim liseye kadar ki arkadaşlarım düğünlerdeki akrabalarım komşularım sanal arkadaşlarım ve birçok etkenden bu duruma sıcak bakmayan kimseleri çok rahat sezebiliyorum bu benim çevrem değil ülkenin genel durumu illaki seçici kişiler sanada denk gelmiştir ailende olmasa okulda olur orada olmasa yakın çevrende olur bu durum bu kadar değişken değil bence.
 
Şu rezilliğe bakın ya yorumlarda bir de binlerce kişi destek vermiş yazık... Kendi dedesinden kalan müstakil ev için dedelerini ilah yaparlar kendilerine ülke bırakan adama beddua okurlar :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Gülmekten arap gibi patladım.
 
AKP'yi överler, mısır severler, şeriat isterler falan filan. Şu tarz insanların gereksiz sperm israfları olduğunu düşünüyorum sadece.
İnsanları desteklediği partiden kaynaklı gereksiz sperm ilan edemezsin. Parti desteklemek şu dünyada yapılan en geri kafa hareketlerden biridir tabii ki ama bu iş sadece AKP ile sınırlandırılmamalı. Milli Mücadele ateşini yakan ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü sevmeyenlere diyebilirsin ve haklısın onu ben de destekliyorum. Şeriat konusunda da haklısın şeriatla yönetilen ülkelerin durumu ortada ama bunu artık partiler üzerinden lanse etmeyi bırakın.
 
Dün cahildim dünyayı değiştirmeye çalışıyordum, bugün alimim kendimi değiştirmeye çalışıyorum. -Mevlana

Sen ilk başta "Ben buna niye öfkeleniyorum?" sorusunu sor. Çünkü hayat dışarda değil, içerdedir.

Mesela diğerlerini gözlemle, papağan gibi aynı şeyleri söylediğini göreceksin. Öfkelenniyorlar. İlk şunu sor: "Bu, ciddiye alınacak biri mi?"
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı