Atatürk'ü aşağılayan video hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kadir (pop)cornson ne ara üstat oldu ya?

msrc_kedi.gif


Üstadı yedim.
 
Acı ama gerçek ülkenin %30'u şeriatçı %20'si başka kökenli kişiler Rum Arap Ermeni vs. Atatürk azınlıkların haklarını kaldırdığı için sevilmez ve şeriat hilafet kaldırıldığı için şeriatçı kesim sevmez Atatürk'ü.
 
Oğuzhan uğurun çok sevdiğim bir sözü var fakat küfürlü olacağı için paylaşmıyorum osmanlı torunuyuz diye diye ülkenin dini değerlerini ayaklar altına aldılar resmen
 
Ciddi sikintilari var bu siyasal islamcilarin. Ne anlatmak neye inanmak istediklerini bile bilmiyorlar.

Anlamsiz, karisik, siyasal islamcilik pisligi kokan bir video olmus. hahahah 😄
 
@ShadowFighter

Atatürk düşmanlarının ortak özelliklerinden biri de bu, başkalarının fikirlerini kendi fikirleri gibi savunmaya hep hazırdırlar. Atatürk'ün "Fikri hür, vicdanı hür." sözü çok anlam ifade ediyor.
 
Şu rezilliğe bakın ya yorumlarda bir de binlerce kişi destek vermiş yazık... Kendi dedesinden kalan müstakil ev için dedelerini ilah yaparlar kendilerine ülke bırakan adama beddua okurlar :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu kanala sık sık denk geliyorum youtube'da, malum parti destekli başka bir troll hesap. Yorumlar ve like atanların çoğuda bot hesap bir göz gezdirirseniz. Geri kalan destekçi küçük yüzdelikte büyüdüğü ortam dolasıyla ve beynini geliştirememiş araştırmayan kişiler. Güzel edit yapıyor yalnız hakkını yemeyelim :) Yeteneğini bu yönlü kullanması üzücü. Sabahtan akşama karalamakla uğraştıkları ADAM sayesinde video yapabiliyor şuan onun bilincindemi yada o kadarmı beyni yıkanmış?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı