Atatürk'ü sevmeyenler bu yüzden sevmiyor!

Yav kardeşim hala bitmediniz, isteyen sever istemeyen sevmez. Yıl 2022 olmuş millet bilim dalında gelişmeler yapıyor bizim halkta sen bunu seviyorsun, sen şucusun, sen şu partilisin diye ayrım yapıyor. Bitin artık be!
Pekte mantıklı değil. Bilim ayrı bir şey siyaset ayrı. Bilimi geliştirir, alanında çalışırken aynı anda siyasetde yapabilirsin.
 
Pekte mantıklı değil. Bilim ayrı bir şey siyaset ayrı. Bilimi geliştirir, alanında çalışırken aynı anda siyasetde yapabilirsin.

Kimse kimseyi sevmek zorunda değil, bizim millet seven böyle, sevmeyen böyle demekten başka hiçbir şey yapmıyor. Kişinin kişisel meselesi kimseyi alakadar etmez.
 
Önemli olan Atatürk'ü sevmeniz ya sevmemeniz değil. Sevmezsen sevmezsen kardeşim. Ama saygı duymak zorundasın. Sen onun sayesinde bu ülkede rahatça(şuan ne kadar rahat olduğu tartışılır) yaşıyorsun. Bunların hepsinin sebebi halkın büyük bir çoğunluğunun cahil olması. Cahilliği yendiğimiz gün bırakın muasır medeniyetler seviyesine çıkmayı,onların da ötesine çıkabiliriz. Yapmamız gereken tek şey cahilliği yenmek. Bunun içinde iyi bir eğitim sistemi lazım.
 
Atatürk'ü sevmiyorum diyenin beyninden şüphe ederim. Adamın yaptıklarını saymaya gerek bile yok. Eline kitap alıp da Atatürk'ün kim olduğunu öğrenmeden kulaktan dolma safsatalarla Atatürk'ü tanıyanların bu ülkede oy kullanma hakkı bile olmamalıdır. Dağdaki çobandan farksızlar.
Hocam ben hiç Atatürk ile ilgili kitap okumadım ama ne kadar büyük bir insan olduğunu biliyorum
 

Yeni konular

Geri
Yukarı