Atatürk'ü tarihten biri ile karşılaştırmanın cezası var mı?

Selam, az önce TikTok'ta biri Atatürk ile WW2 liderlerini karşılaştırıyordu. Ben de hepsi yanlış yazdım. Sonradan Atatürk çıkıyormuş videoda hepsinden büyük olarak. Onu görmemiştim, düzelttim. Biri son anda kurtulduğumu yoksa dava edileceğimi söyledi. Bu bu konular hakkında açtığım son konu olacak sonra hiç buraya yazmayıp evde kafayı yiyeceğim.

Hocam sizde sürekli başıma bir şey gelir mi hakkında konu açıyorsunuz, bir şey gelmez öğrenin kimse sizinle ciddi bir husumet yoksa uğraşmaz. Türkiye burası, ne konuda dava açarlar söyleyeyim mülteci kişilere laf attığın zaman, Cumhurbaşkanı'na hakaret ettiğiniz zaman sadece başınız yanar internette.(dolandırma durumu hep suçtu onu katmıyorum)(korkuyorsan her durumdan çek modemin fişini otur evde bir yorum yapıp buraya yazmayın artık yaptığınız hataları)
 
Ya @AlexaBliss çok saçma konular açıyorsun, trollüğüne mi yapıyorsun anlamadım. Geçen de ırkçılıkla ilgili konu açtın ortalık karıştı. Yaşın da küçükmüş ama bence troll değilseniz takıntılarınızdan ötürü bir an önce psikiyatriye gidin.

Son cümleyi şimdi gördüm, açma demiyorum ama gereksiz bence yani. Psikiyatrist değilim ama tedavi görüyorum. Gitmeni öneririm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı