Ateist olduğunuzu ailenize nasıl açıklarsınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her şeyi dine bağlamayı nasıl beceriyorsunuz anlamak zor. Her hastalık virüs deprem ne varsa Allah'a bağlıyorsunuz. Küçücük virüsün aşısı bulununca ne diyeceksiniz merak içerisindeyim. Sizin gibi dindarlara kalsa insanlık diye bir şey kalmamıştı. Daha domuzun zararlı olduğunu düşünüyorsunuz. Domuz Etinin Bilimsel Olarak İncelenmesi ve Sağlık Açısından Değerlendirilmesi - Evrim Ağacı

Neden kaçıyorsun? Bana diyordunuz anlatmıyorsunuz diye. Anlatınca bu sefer siz kaçıyorsunuz

Neden kaçıyorsun? Bana diyordunuz anlatmıyorsunuz diye. Anlatınca bu sefer siz kaçıyorsunuz
Saçma konuşuyorsunuz da ondan, dediklerinizde gram mantık yok. Sizin daha kutsal kitapları okumadığına kalıbımı basarım ya da dinini bir kez araştırıp sorguladığın yoktur. Araştırıp sorgularsan sen de inanmazsın zaten.

İstediğim şekilde araştırırsam tabi inanmam İşte herkes istediği gibi konuştuğu için, baştan dediğim gibi inanan farklı ve inanmayan farklı şekilde konuşur diye, sonra adamın biri gelip kaçıyorsun der Ne kadar anlatsak boş yani. Neyse konu da kilitlenir birazdan, konu işin içinden çıkmaya da başladı.

İstediğim şekilde mi? Siz tesfirciler şey yapmıyor muydunuz ya ayetlerin anlamını falan değiştiriyorsunuz tesfir yalanına? Hatta evrimci hacı hocalarınız çıktı bir de sizlerin. Komiksin cidden, daha nötr şekilde araştırmadığın sorgulamadığın bir dini bana savunuyorsun yazık.

Bilgi olmayan yerde, cehalet ilim olur.

Bilgi olmayan yerde, cehalet ilim olur.
Ben de bilgi yeterince var da siz önüme mantıklı bir şeyler sunamadığınız sürece ben de dalga geçmeye devam edeceğim. Siz bana bilgi namına bir şey sunmadınız ki? Allah bilir her şey Allah'ın izniyle olur diye geçiştiriyorsunuz milleti. Domuzun daha zararlı olmadığını bilmeyen biri cehalet ve ilimden bahsediyor öyle mi.
Kur'an ayetleri evrimleşiyor bu arkadaşlara göre. Bilimde yeni bir keşif yapılsa hemen o ayet şöyle değil böyle, bir nevi update getiriyorlar.
Aynen öyle, bak arkadaşa aynısını dedim hemen sözler falan atmaya başladı ilimli bilimli. Bunlar cidden kendilerini komik duruma düşürüyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…