Çözüldü Atermiter X79 2011 X79g_v3.0 ses sürücüleri

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

omer35kaya

Megapat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Netac 128 GB NVMe SSD
Arkadaşlar dün SSD aldığım için format attım bilgisayarıma. Windows 10 21H2 versiyonunu yükledim. Her şey iyi güzel fakat Windows ses driverimi kendisi yüklediği için ses aşırı fazla ve bozuk geliyor. Format atmadan önce çok daha güzeldi. Aygıt Yöneticisi'neden falan kaldırmayı denedim ama nafile. Önerilerinizi bekliyorum.

Atermiter X79 2011 X79g_v3.0 anakartıma uygun driver de bulamadım. Önerilerinizi bekliyorum.

Bu arada hoparlör (USB) olarak gözüküyor ama USB taklı değil.
Arkadaşlar sorunumu ne kadar denediysem bulamamıştım fakat sorunumu şu şekilde çözdüm aynı sorunu yaşayan arkadaşlara belki yardımım dokunur sağ alttan sağ klik > ses efekti > hoparlör > özellikler > enhancementsden bass Boost aktif edip uygulayın [cızırtı devam ederse uygulamadan önce bass boost a tıklayıp alttan settingsden bass boost level db ayarı yükseltip deneyin frequency değerinide yükseltip düşürüp kendinize uygun değeri bulun] tekrar sağdan ses simgesine sağ tıklayıp uzamsal sesi kulaklıklar için Windows Sonic yapın sorununuz çözülecektir.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı