Arkadaşlarım ile 4-5 kişi 1.19 Minecraft rahatlıkla oynayabilir miyiz Aternos üzerinden?
Kaç GB RAM verdikleri vs. hiçbir yerde bilgisini göremedim.
Nerden kiralanıyor 5-10₺ ye güzel söyle kiralayalım vallahi öyle bir şey ben hic görmedimAternos gibi ücretsiz servisler asla iyi değiller. Hepiniz 5-10 TL verip güzel bir sunucu kiralayabilirsiniz.
Nerden kiralanıyor 5-10₺ ye güzel söyle kiralayalım vallahi öyle bir şey ben hic görmedim![]()
Ben sadece 5-10₺ anlamışım pardon.Minecraft Server Kirala - Batıhost
ð¹ BATIHOST.COM - Uzman Oyun Sunucusu SaÄlayıcı. Minecraft Sunucu kurmak için doÄru adres. En küçük sunuculardan, en büyük sunuculara. Kaliteli ve yüksek performanslı Minecraft server kiralama hizmeti arıyor iseniz doÄru adrestesiniz. Sizi hemen buraya alalım.batihost.com
Ben sadece 5-10₺ anlamışım pardon.
Çok uzun süre oynamayacağımız için para verme gereği duymuyoruz.
Bir de 4 GB ve altına para vermeye değmez. Üstü de 75₺ fiyatından başlıyor
Xeon işlemci üst sürümlerde berbat çalıştığındandır.Biz 6 Kişi 4 GB Xeon işlemcili makine de eziyet çekiyorduk. 1.18 Sürümünde ve bildiğim kadarı ile 3GB+ RAM kullanıyor 1.19, 2 GB RAM ile oynanabileceğine emin misiniz? Lag vs. olmadan
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.