Aternos'ta çalışabilecek creeper farm önerisi

Birçok tipte farm var ama Aternos'ta olduğum için çalışır mı hepsi bilemedim. Şimdi yapsam çalışmasa ayrı dert. Çalıştığına emin olduğunuz farm var mı? Kolay barut kazanamama yardımcı olacak başka bir şey varsa onu da söylerseniz sevinirim.

Birçok tipte farm var ama Aternos'ta olduğum için çalışır mı hepsi bilemedim. Şimdi yapsam çalışmasa ayrı dert. Çalıştığına emin olduğunuz farm var mı? Kolay barut kazanamama yardımcı olacak başka bir şey varsa onu da söylerseniz sevinirim.
Aternos'ta olunca farmlar çalışmıyor diye bir şey yok hocam. İstediğiniz farmı yapabilirsiniz.

Vallahi hocam yaşadım ya mob farmı çalışmamıştı saatlerimi vermiştim ayar oluyorum çalışmayınca :D. Önerebileceğiniz var mı?
Mob farmı ya eski sürümde kalmıştır ya da siz yapamamışsınızdır hocam. Sırf Aternos sunucu diye çalışmama ihtimali yok. Sunucuyu çok yoracak farmlar yaparsanız çalışmayabilir evet.

Zaten singleplayer modunda da siz farmı bırakıp uzak bir yere giderseniz çalışmaz ki hocam. Düşünsenize simülasyon chunkunun her yerde geçerli olduğunu.

Bayağı yukarı çıkmanızı söylüyorlar creeper farmları için orada AFK bıraksam bile maksimum 1 saate 10-20 tane barut geliyor ya da gelmiyor.

Sürümle alakalı.

Sanırım.

Yeni konular

Geri
Yukarı