Athlon 3000G nasıl?

Seikatsu

Kilopat
Daha fazla  
İyi günler hepinize. Son zamanlarda bilgisayar almayı düşünüyorum. Öyle yüksek performans istemiyorum. Klasik LoL, CS, Valorant gibi oyunları oynarım ki bütçe de gayet kısıtlı zaten. YouTube'da birkaç kanaldan Athlon 3000G APU testlerini izledim performansı fena değil gibi. Bu işlemciyle bahsettiğim oyunları orta seviyede oynayabilir miyim? Çok kısa ömürlü mü olur? İleride geliştirme yapabilir miyim? RX570 veya seviyesindeki ekran kartlarıyla darboğaz sıkıntısı çeker miyim bilgilendirecek birileri var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Darbogaz olur. Cok iyi bir islemci degil. Ama o dedigin oyunlar da Vega 3 GPU ile oynanabilir.

Hocam, kısa vadeli bir yatırım olur. Dediğiniz ekran kartlarıyla darboğaz olur. Biraz bütçe arttırıp 3200G alabilirsiniz.

Sadece günü kurtarırsınız. 3200G almanızı öneririm.
Ben de 3200G kullanmayı düşündüm aslında ama yaklaşık 4 aydır falan stokta bulunmuyor. Ben de 3000G'ye yöneldim. 3000G - RX 550 kullanmayı düşünüyorum nasıl olur acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…