NOT_Pharos Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #1 Bende Athlon 3000G var bir de RX 550 Vega 3 ile Dual graphic yapabilir miyim? BIOS'tan igd seçim Force ile 2 GB verdim ama halen kullanamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2022
Bende Athlon 3000G var bir de RX 550 Vega 3 ile Dual graphic yapabilir miyim? BIOS'tan igd seçim Force ile 2 GB verdim ama halen kullanamıyorum.
Mehmet A Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #2 Bildiğim kadarıyla yapamıyordun bu ikisi ile. Ama yapılsa bile iyi bir şey değil. Drop vs yersin sürekli. Tavsiye etmem.
Bildiğim kadarıyla yapamıyordun bu ikisi ile. Ama yapılsa bile iyi bir şey değil. Drop vs yersin sürekli. Tavsiye etmem.
NOT_Pharos Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2022 #3 abi deneme yanılma 2 kat fps nerdeyse arttı ama bazen bilgisayar açılırken ekran siyah kalıyo paneldeki kabloya takıp düzeltip yapıp ekran kartına takmak zorunda kalıyorum
abi deneme yanılma 2 kat fps nerdeyse arttı ama bazen bilgisayar açılırken ekran siyah kalıyo paneldeki kabloya takıp düzeltip yapıp ekran kartına takmak zorunda kalıyorum