Athlon 64 X2 işlemciye ekran kartı tavsiyesi

Vehix

Centipat
AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.60 GHz ve AMD Radeon HD 7350 ekran kartım var. Yeni bir ekran kartı almak istiyorum, şu anlık 600 TL bütçem var. 600 TL'ye güzel bir ekran kartı önerirseniz sevinirim, ayrıca 4 GB RAM'im var. Oynamak istediğim oyunlar:
  • CS:GO
  • ETS 2
  • Call of Duty MW 3/4
  • The Crew 2
  • AC II
Hangi oyunlarda 45+ FPS alırım Low ya da medium ayarlarda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam istediğiniz oyunların bir kısmını lowda oynamak için R7 240 veya bulabilirseniz R7 250 alabilirsiniz. Bana kalırsa bu ekran kartlarını da sıfır almamanız olacaktır. Haddinden fazla pahalı.

AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.60 GHz ve AMD Radeon HD 7350 ekran kartım var. Yeni bir ekran kartı almak istiyorum, şu anlık 600 TL bütçem var. 600 TL'ye güzel bir ekran kartı önerirseniz sevinirim, ayrıca 4 GB RAM'im var. Oynamak istediğim oyunlar:
  • CS:GO
  • ETS 2
  • Call of Duty MW 3/4
  • The Crew 2
  • AC II
Hangi oyunlarda 45+ FPS alırım Low ya da medium ayarlarda.
Radeon HD 7850 kullanabilirsin ama kaliteli 500 W PSU istiyor. Ben kullanıyorum, memnunum :)

Hocam istediğiniz oyunların bir kısmını lowda oynamak için R7 240 veya bulabilirseniz R7 250 alabilirsiniz. Bana kalırsa bu ekran kartlarını da sıfır almamanız olacaktır. Haddinden fazla pahalı.
Hocam Aklımda r7 240 vardı peki bir şey daha soracağım 3 marka tarafından satılıyor Msı,Amd,Sapphire bunlar arasındaki fark nedir eğer bir fark varsa sen hangisini önerirsin

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı