Athlon x2 245 Sistemi geliştirme

Ram olarak 4 Gb Ddr2 Ram 800 Mhz Kingston Amd İşlemci İçin Ram Pc2 6400 - n11.com işlemci ikinci el olarak AMD Phenom II X6 1065T 95W at sahibinden.com - 527598576 bunu alın ekran kartı yükseltmesi için de Zotac GT1030 2GB GDDR5 64Bit DVI HDMI Ekran Kartı Fiyatı anakartınız ddr2 desteklemekte maximum 8 GB ram desteklemekte ve en fazla am3 işlemci takılmakta yani en iyi phenom işlemci takılabilir. Böyle düşünün derim
phenom x6 yı temin etmesi zor fx 6300 takılmazmı
veya athlon x4 950

ben işlemci almak istesem amd fx serisi alabilirmiyim

işlemci soketimi cpu-z ile öğrendim. AM3 soket. buna göre Fx 6300 Am3 soket işlemci alınırmı hocam Amd FX-6100 3.3GHz Soket AM3 İşlemci Fiyatı - Taksit Seçenekleri
almazsınız fx serisi am3+ kullanıyor sizin anakart am3 destekli olmaz oyüzden ve işlemci alırken anakart desteğine bakmalısınız anakart sayfasında yazar işlemci desteği bende asus var oradan yeni işlemci alacağım
ben işlemci almak istesem amd fx serisi alabilirmiyim

işlemci soketimi cpu-z ile öğrendim. AM3 soket. buna göre Fx 6300 Am3 soket işlemci alınırmı hocam Amd FX-6100 3.3GHz Soket AM3 İşlemci Fiyatı - Taksit Seçenekleri
almazsınız fx serisi am3+ kullanıyor sizin anakart am3 destekli olmaz oyüzden ve işlemci alırken anakart desteğine bakmalısınız anakart sayfasında yazar işlemci desteği bende asus var oradan yeni işlemci alacağım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı