Athlon X2 270 Arma 3 destekliyor mu?

İşletim sistemi
Windows 7

DocPill

Kilopat
Başlıktan da anlaşılacağı üzere Ahthlon X2 270 Arma 3 destekler mi, lütfen emin olmadan cevap vermeyelim.
Hazır sormuşken sistemimi de bırakayım, düşük ayarlar 720P'de kaç FPS alabileceğimi de söyleyebilirseniz söyleyin. :) Nokta atışı olmazsa da mesela, 40+ alırsın falan demeniz de yeter. ;)
İşlemci: AMD Athlon X2 270
Ekran kartı: AMD Radeon R7 240
RAM: 8 GB (1333MHz)
Cevap verecek herkese şimdiden teşekkürler.

GTX 1070 ve Ryzen 5 1600 ile 60 kişilik King of The hill modunda şehir içlerinde 30 FPS filan alıyordum. Arma 3 Optimizasyon olarak çok sıkıntılı bir oyun zaten. Kalabalık sunucularda 10 FPS ile oynarsınız. Hikaye modu oynarım derseniz onda sıkıntı yok ama multiplayer kısmı sıkıntılı söylemiş olayım.

GTX 1070 ve Ryzen 5 1600 ile 60 kişilik King of The hill modunda şehir içlerinde 30 FPS filan alıyordum. Arma 3 Optimizasyon olarak çok sıkıntılı bir oyun zaten. Kalabalık sunucularda 10 FPS ile oynarsınız. Hikaye modu oynarım derseniz onda sıkıntı yok ama multiplayer kısmı sıkıntılı söylemiş olayım.
Ekran kartımdan yana sıkıntı yok, FPS 10 olmaz yani benim sorduğum işlemci destekler mi desteklemez mi ?
Orta-yüksek ayarlarda 1080p'de 40-50 görürsünüz gibi.
O biraz yüksek sayı gibi ben low 40 bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı