Anakart: A68hm e33 v2
İşlemci: Athlon x4 860k 3.7 ghz Stok Fan
Ram: Kingston Hyperx XMP 8GB
Güç kaynağı: Corsair 450W +80
Ssd: Hyperx Fury 120 GB
İşletim Sistemi: Windows 10 Pro
Bu sistemi Topladım Ekran kartı olarak R7 370 4GB düşündüm arkadaşlar darboğaz olcağını sanmıyorum ama yinede emin olmak için konuyu açtım. Ve bu ekran kartı beni ne kadar götürür yada bu ekran kartı daha iyi olur diye tavsiyelerinizi alabilirim arkadaşlar teşekkürler.
Sıkıntısız kullanabilirsin. 860K A10 7850K'nın GPU'suz hali. Aşağıdaki testten güçlü kartlar ile GPU limitine takılmadan oyunlarda kaç FPS verdiği konusunda fikir edinebilirsin. CPU Benchmarks - Compare Products on AnandTech
Onun yerine nvidia 950 daha iyi bir secenek. Ayrica 4 gb vram gerektirecek bir gucu yok 370'in. Benchmarklara bakabilirsiniz, 1 ya da 2 fps den fazla fark yoktur 2 ve 4 gb lik versiyonlar arasinda. 2 gb 950 isinizi gorecektir.
Onun yerine nvidia 950 daha iyi bir secenek. Ayrica 4 gb vram gerektirecek bir gucu yok 370'in. Benchmarklara bakabilirsiniz, 1 ya da 2 fps den fazla fark yoktur 2 ve 4 gb lik versiyonlar arasinda. 2 gb 950 isinizi gorecektir.
Tam sınırdasın. İşlemciye yüklenen oyunlarda ekran kartı biraz soluk alabilir. Fakat öyle aman aman bir darboğaz olmaz. 860K ile çok fazla benchmark var You Tube'da, bakabilirsin.
Monitörünün 1080p olduğunu varsayıyorum.
Tam sınırdasın. İşlemciye yüklenen oyunlarda ekran kartı biraz soluk alabilir. Fakat öyle aman aman bir darboğaz olmaz. 860K ile çok fazla benchmark var You Tube'da, bakabilirsin.
Monitörünün 1080p olduğunu varsayıyorum.
Hayır haklısın. O işlemci O.C. olabilir kolaylıkla. Zaten önümüz DirectX 12. Aklında kalmasın diye başka oyun testlerini içeren A10 7870K testine bakabilirsin. Average FPS değerlerine bakabilirsin. CPU Benchmarks - Compare Products on AnandTech