Athlon X4 860K ve RX 560 sistem toplama

yagiz aksekili

Hectopat
Daha fazla  
1600 TL param var daha fazla olmuyor. Bu sistem GTA 5, Witcher gibi oyunları kaldırabilir mi? Baya araştırdım bütçemi arttırma şansım yok. En fazla bu kadar oluyor ve RX 560 yerine RX 460 mı almalıyım? Yardım ederseniz sevinirim, çok bilgili değilim bu konularda. İşlemci ve anakart falan birbirine uyumlu mudur?

upload_2017-7-9_18-57-29.png

Ben de hazifan basinda RX 560 4 GB ekran kartina AMD Athlon X4 860k aldim evet GTA ve Witcher oyunlarini açiyor GTA'dan 40-50 FPS adasi aliyorum hatta ancak kesinlikle anakarti degişip G4560'i almanizi oneririm soracaginiz sorulari SS'lerle de açiklayabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlker dostum merhabalar bende senın sıstemın aynısından toplamayı düşünüyorum. Oyun performansları nasıl sorun çıkarttı mı sistem?

Dostum sistemi topladıysan sende yardımcı olur musun aynı sistemden almayı düşünüyorum.

Demek G4560, piyasayı takip etmediğinizi bu kadar belli etmenize gerek yoktu şu anda 211TL'ye nerede G4560 bulunuyor, hatta nerede G4560 bulunuyor? Bulunan yerlerde de 400TL üstü bir fiyata satılıyor.

Doğru söylüyorsun hocam piyasada G4560 yok üretimi azaltılacakmış diye bir haber gördüm geçenlerde ne kadar doğrudur bilemem. Piyasada neredeyse hiç bir sitede yok olan sitelerde de çok pahalı alternatif olarak X4 860K tercih ettim o yüzden.

Demek G4560, piyasayı takip etmediğinizi bu kadar belli et
menize gerek yoktu şu anda 211TL'ye nerede G4560 bulunuyor, hatta nerede G4560 bulunuyor? Bulunan yerlerede de 4000TL üstü bir fiyata satılıyor.
Evet G4560 15 gün önce böyleydi.
1. 15 gün önce G4560 270 TL civarlarında satılıyordu.Ben 211 TL fiyata bulunabilir demedim.
2. Arkadaş bütçesini artırabileceğini belirtmiş(5.mesaj). 50-60 TL ekleyemez miydi ?
3. 4000 TL (!) güldürmeyin adamı sırf birini hızlıca gömmeye çalışarak kavga başlatmaya çalışırken elin titredi fazladan bir 0 attın herhalde.

Ve ayrıca 15 gün önce bu işlemciyi öneren tek kişi ben değilim. Madem piyasa hakkında bu kadar "engin (!)" bilgileriniz vardı konuya neden ilk açıldığında gelmediniz ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı