Athlon X4 950 sistem Windows 11 için yeterli olur mu?

Aurtex

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar, geçen gün Recep abinin bilgisayarında Insider Update'i geldiğini görmüştüm. Bende bir değişiklik olmadı ve sormak istiyorum. Sizce bu sistem Windows 11 kaldırır mı? Sistemim:
  • Athlon X4 950 3.5 GHz işlemci.
  • ASUS GT 1030 ekran kartı.
  • ASUS A320 M-K anakart.
  • 1 TB hard disk Seagate'in 80 MB okuma 20 yazma gibi bir şey.
  • 8 GB DDR4 Corsair CMK8GX4M1D3000C16.
Bu sistemde yükseltmem gereken şeyler neler? Yakında 500 GB'lik Samsung 980 Pro SSD alacağım ama bir önerebileceğiniz var mı?
PSU 400W oldukça sakin çalışıyor ama yeni işlemci alacaksam değiştirmem gerekecek.

Son düzenleyen: Moderatör:

Geliştirici ayarlarını açman gerekiyordu galiba ve zaten Windows 11 için daha iyi bir işlemci gerekli.

Geliştirici ayarları derken geliştirici modu mu demek istediğin? İnsiderin üstünde olan. Onu açtığımda yine sadece sürüm önizleme kanalı aktif oluyor. Geliştirici kanalı hala yok.

Geliştirici ayarları derken geliştirici modu mu demek istediğin? Insider'in üstünde olan. Onu açtığımda yine sadece sürüm önizleme kanalı aktif oluyor. Geliştirici kanalı hala yok.

Gerçekten bilmiyorum tahminim işlemcin yetmediği için.

Secure Boot, TPM gereksinimlerini karşılarsanız Windows Update üzerinden Insider versiyonunu alabilirsiniz. Ama son sürümde format atıp Windows 10'a dönmeniz gerekir. Ondan sonra muhtemelen ancak korsan olarak kullanabilirsiniz. Eğer TPM sıkıntınız varsa ISO modifikasyonuyla Insider versiyonunu yükleyebilirsiniz. Tabi yine son sürümde format atmanız gerekecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…