ATI HD 4600 LoL FPS düşüklüğü

OnurB

Kilopat
Katılım
5 Şubat 2012
Mesajlar
686
Yer
A, A
Öncelikle G31m-ES2L anakart var.
4 GB Ram
E5500 @ 2,80 (2CPU) 1,8 İşlemci.
Ekran kartı ise ATI HD 4600
Ben 30 ila 50 fps arası alıyorum. Çok daha kötü bilgisayarlar 60 fps alırken neden ben yüksek ayarlarda az FPS alıyorum. Yüksek çözünürlükte düzgün FPS alma imkanım yok mu ? O kadar mı kötü bilgisayarım :)
yardımcı olursanız sevinirim.

- - - Güncellendi - - -

Windows 7 64 Bit kullanıyorum bu arada :)
 
Windows 7'de tüm ayarlar Normal ve Yüksek seviyedeyken 100 FPS üzerinden 70 alabiliyorken, Windows 8'e geçtikten sonra gölge kapalı, diğer tüm ayarlar Çok Düşük ayarda ve FPS 20'de oynayabiliyorum maksimum, TeamFight'larda donmalar çok fazla oluyor ve FPS'm 3-5 civarına kadar düşüyor. Bunu yaşayan başka tanıdıklarım da var ve sanırım bunu düzeltemezsem Win7'e dönmek zorunda kalacağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7'de Tüm ayarlar Normal ve Yüksek seviyedeyken 100 FPS üzerinden 70 alabiliyorken, Windows 8'e geçtikten sonra gölge kapalı, diğer tüm ayarlar Çok Düşük ayarda ve FPS 20'de oynayabiliyorum maksimum, TeamFight'larda donmalar çok fazla oluyor ve FPS'm 3-5 civarına kadar düşüyor.Bunu yaşayan başka tanıdıklarım da var ve sanırım bunu düzeltemezsem Win7'e dönmek zorunda kalacağım.

Bende seninle aynı kartı kullanıyorum. Böyle bir sorunum yok. Ekran kartı driver'ını en güncele çek. Beta falan var diye tereddütte kalma. Betayı kullan.
 
Senin kart O.C edition sanırım, eğer O.C yaptıysan belki bu problemi halletmiş olabilirsin diye düşünüyorum. Beta sürüm kurulu zaten şu an ancak yinede düzelmiyor problem.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı