ATI mi NVIDIA mı?

Tabii ki NVIDIA çünkü (hikaye değil bir olaydır)
GTX 1050 Ti kullanıyordum oyunlarda ağlarcasına kasıyordu bende zamanı geldi deyip yükseltme yaptım RX 580 tavsiye ettiler hem ucuz ve daha güçlü diye tamam dedim aldım sonra bir gün RX 580 kullanırken ready Boost özelliği açıkmış kapatıyorum kendi kendine açıyor kapatıyorum açıyor ne oluyor dedim restart butonuna bastım ekran kartı kırmızı ışık verdi görüntü gg ondan sonra aldığım yere gittim dedim durumu böyle onlarda peki dediler değiştirelim GTX 1650 taktırdım şimdi mutluyum. (madencilikle alakası yoktur okuyacaklara duyuru :))
Ve şimdi ekran kartın daha kötü.

Tabii ki NVIDIA çünkü (hikaye değil bir olaydır)
GTX 1050 Ti kullanıyordum oyunlarda ağlarcasına kasıyordu bende zamanı geldi deyip yükseltme yaptım RX 580 tavsiye ettiler hem ucuz ve daha güçlü diye tamam dedim aldım sonra bir gün RX 580 kullanırken ready Boost özelliği açıkmış kapatıyorum kendi kendine açıyor kapatıyorum açıyor ne oluyor dedim restart butonuna bastım ekran kartı kırmızı ışık verdi görüntü gg ondan sonra aldığım yere gittim dedim durumu böyle onlarda peki dediler değiştirelim GTX 1650 taktırdım şimdi mutluyum. (madencilikle alakası yoktur okuyacaklara duyuru :))
Bende nvidia düşünüyordum, ati zamanında benimde can sıkan tecrübem olmuştu, ama madencilikte daha iyi oluyorsa amd tercih edebilirim.

Sen kafayı yemişsin. Artık bu sorunların birçoğu halledildi bunu anlayın.

Sen öyle zannet birçok oyunda grafik hatası hala oluyor en yeni versiyonlar eski Windows sürümleri ile düzgün çalışmıyor ve bazı versiyonlarda gereksiz drop olabiliyor 3 tane AMD ekran kartım var ve şuana kadar Windows 10 LTSB 1607, Windows 10 2004, Windows 10 20H2 Windows 10 1709, Windows 10 1703, Windows 8.1, Windows 7 kullandım garip bir şekilde öyle veya böyle bir hata oluyor bazen driver kurduktan sonra Realtek kuramadığım bile oldu bana bu rezalet driverları savunmayın.

Not: Daha demin birisi driver ile ilgili sorun yaşadı. Ryzen 3 1200 AF sistem oyunlarda kasıyor

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı