Ati Radeon 4600 ile Pes 2014

Nurullah Özsoy

Hectopat
Daha fazla  
İşletim sistemim:

• 2 gb ram
  • 2 gb Ati Radeon 4600
  • 32 bit Windows 7
  • Pentium dual core cpu 3.07 ghz

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 8.1 e nasıl geçebilirm? Format gerektiri mi? Çünkü 32 bit windows 7 kullanıyorum ?

Yükleyeceğiniz her işletim sistemi için format gerekir. Yükseltebilirsiniz belki ancak en iyisi temiz kurulum yapmak. Yukarıda arkadaşımızın vermiş olduğu linkten indirebilirsiniz Windows 8.1'i.

Arkadaşlar ben indireceğim. Fakat indireceğim yerde bunu diyor. Ne anlama gelıyor? Ne yapmam lazım?
32 bit Windows yüklü bir bilgisayara 64 bit Windows 8 yüklemek için, 64 bit Windows 8 yükleme medyası kullanarak "Temiz" kurulum yapmak zorundasınız. Yani 32 bit Windows'u kaldırarak "Temiz" kurulum yapmadan 64 Bit Windows'a geçemezsiniz.

Windows 8.1 İso kalıbını indirip DVD yaptıktan sonra Setup'tan işleme başlayınca gelecek olan yükleme seçeneklerinden '' Hiç Bir Şey '' seçeneğini seçip öyle yüklemeniz gerekli. Bu temiz kurulum oluyor. Ama bundan önce Yerel Disk C'ye bağlı olan tüm dosyaları yedeklemeniz lazım. Yedeklemeseniz bile formattan sonra bilgisayar, o belgeleri Windows.old klasörüne yedekliyor kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…