ATI Radeon X1250 sistemde gözükmüyor

onurlu sorular

Hectopat
Arkadaşlar, ekran kartım takılı. Monitör şu an oraya bağlı fakat ne aygıtta ne de driver yüklerken görünüyor. İlk çözünürlük ayarlarında fark ettim. Daha çok ayar olması gerekirken 2 tane var ayar olarak. Ayrıca aygıtta görüntü bağdaştırıcıların da Microsoft temel görüntü bağdaştırıcı yazıyor. Normalde ATI Radeon X1250. yazması gerekiyordu. Diriver yüklemek istedim, fotoğraftaki gibi hata veriyor şu an.

Dosya Ekleri

• onnnnnnnnnn.PNG
    onnnnnnnnnn.PNG
    273,3 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyumluluk modunu değiştirip deneyebilirsiniz. Fakat yine de zor bir ihtimal. Dediğim gibi eski bir kart ve sürücüsü de eski.

Uyumluluk modunu değiştirip deneyebilirsiniz. Fakat yine de zor bir ihtimal. Dediğim gibi eski bir kart ve sürücüsü de eski.

Önceki aynı anakartımda yüklüydü format atsam da çalışıyordu şu an aynı modelde kart aldım ona taktım haliyle sürücü dosyası yoktu yüklemek istedim olmadı.

Kart bozuk değil değil mi, sonuçta şu an monitör karta bağlı.

Hayır hocam. Kart arızalı gözükmüyor. Sadece uygun sürücü olmadığı için böyle gözüküyor.

Hayır hocam. Kart arızalı gözükmüyor. Sadece uygun sürücü olmadığı için böyle gözüküyor.

Cevabınız için teşekkürler.

Hocam bir sorum daha olacak şimdi ekran kartı devre dışı mı yani oyunlarda falan?

Sürücüsü olmadığı için oyunlarda uyarı vermesi gerekir.

Yok hocam. Bu şekilde başka sorun olacağını zannetmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı