Öncelikle herkese merhablar, şu an bu yazıyı telefon ile yazıyorum.
Bundan 3-4 saat önce PUBG oynarken oyundan çıkmayıp siyah ekranda kaldı. Ben de mecburen bilgisayarı kapatma tuşundan kapatmak zorunda kaldım. Sonra bilgisayarı tekrar açtığımda şifre girme yeri gelecekken tekrar kapandı ve sonra mavi ekran geldi, konu başlığında belirttiğim üzere atikmpag.sys hatası aldım ve şu an hiçbir şekilde başlamıyor.
Hep bilgisayar onarım yeri geliyor onarmıyor ne yapacagimi şaşırdım. Kendim araştırdığımda göre ekran kartının driverdan kaynaklanıyormuş, driver silip tekrar yüklemem gerekiyormus lakin benimkisi hiçbir şekilde açılmıyor. O yüzden de DDU programını kullanamıyorum.
Ne yapmam gerekiyor komut sisteminden ya da BIOS ekranından ekran kartının driverını silebilir miyim? Ya da komut dosyasından bu dosyayı nasıl silebilirim? Lütfen bilirkişi yazarsa çok memnun olurum. Bugün ihtiyacım olduğu için acil bir yardıma ihtiyacım var daha ilk defa başıma geliyor ve sanırım güncellemeden dosyalar arası çatışmadan kaynaklanıyor da olabilirmiş.
Bu arada içinde çok önemli fotoğraflarım, metin dosyalarım var. Format atma gibi bir durumum yok sizden tek ricam nasıl çözebilirim? Dediğim gibi bilgisayar hiçbir şekilde açılmıyor hep bilgisayar onarımı açıp onarılmıyor yazısı geliyor. Windows 10 kullananlar bilir. Bir diğer seçenek işlemcimim kendi ekran kartına sahip i5 6500. Acaba işlemci ekran kartıyla çalıştırmayı mı denesem? Bana seçenek bir yardim eli lazım bu arada güvenli mod dahi başlatılamıyor çok araştırdım ama tam çözüm bulamadım.
Ekran kartım: ASUS R9 380 STRIX