ATK A87'de tuşlar içine göçüyor

3wir06

Hectopat
Merhaba, bugün elime ulaşan ATK A87 Pro klavyemde bir şey fark ettim. Tuşlara normalinden biraz fazla bastırınca klavyenin sanırım PCB'si bastırdığım tarafa doğru yatıyor. Wraith'e sorunu söyledim ve incelemesinin yapılması gerektiğini söylediler ancak benim cuma günü bir turnuvam var ve klavyesiz kalmak istemiyorum. Bu sorun klavyenin üretimiyle ilgili bir şey mi yoksa normal mi? A87 kullanan bir başkası da ayrıca yardımcı olursa çok sevinirim.

Merhaba, bugün elime ulaşan ATK A87 Pro klavyemde bir şey fark ettim. Tuşlara normalinden biraz fazla bastırınca klavyenin sanırım PCB'si bastırdığım tarafa doğru yatıyor. Wraith'e sorunu söyledim ve incelemesinin yapılması gerektiğini söylediler ancak benim cuma günü bir turnuvam var ve klavyesiz kalmak istemiyorum. Bu sorun klavyenin üretimiyle ilgili bir şey mi yoksa normal mi? A87 kullanan bir başkası da ayrıca yardımcı olursa çok sevinirim.
Tuşa çok basınca, klavye basılan yöne göçüyor mu diyorsunuz? O üretimiyle alakalı bir şey diye biliyorum. Bendede var çünkü.

O klavyenin gasket mount olarak yapılmasından dolayı olan bir şey hocam. Senin ürününde sorun yok yani.

İçine sinmemişse iade talebinde bulun dostum, aldığın üründe bir rahatsızlık hissediyorsan eğer o his kolay kolay kaybolmaz çünkü. İade konusunda Wraith'ın tutumu ne olur o meçhul ama.

@TheMaZi @Yuiis @Efe KIPKINER
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gasket mount denen özellikten dolayı öyle. Benim klavyem şeffaf olmadığı için, daha çok çöküyor gibi görünüyor senin videonda. Normaldir.

@TheMaZi @Yuiis @Efe KIPKINER
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu bir özellikse eğer çok saçma bir özellikmiş, bundan yeni haberin olduysa ki yeni haberdar oldun gibi, kötü bir durum olmuş. Bunu neden özellik olarak eklerler ki, daha çok; kalitesiz yapıdan dolayı içine çöküyor gibi gözükmesini sağlıyor.

Bu bir özellikse eğer çok saçma bir özellikmiş, bundan yeni haberin olduysa ki yeni haberdar oldun gibi, kötü bir durum olmuş. Bunu neden özellik olarak eklerler ki, daha çok; kalitesiz yapıdan dolayı içine çöküyor gibi gözükmesini sağlıyor.
Gasket montaj; klavyelere daha stabil , yumuşak bir basım ve daha tok bir ses sağlıyor dostum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı