ATK Battle Axe Pro bilgisayara bağlanmıyor

Evet hocam sadece kabloyla bağlayınca driverde ve oyunda görünüyor. Normalde bu sabah dongle ile de driverde ve oyunda çalışıyordu. Zaten kol dongle ışıklarında da bağlı olarak görünüyor ama anlayamadım vallahi.

Kolu sıfırlamayı denediniz mi?

@Bloodless hocam koldan hala memnun musunuz?

Son düzenleme:
Kolu daha bugün açtım. iOS Android modunda sorun yok. PC dongle ışığı da yanıyor. Modu PC'ye alıyorum bağlantı sağlamıyor. Ns modunda PC'ye bağlanıyor. Gerçekten çözemedim. ATK hub uygulamasında da gözükmüyor.

Kablolu takınca sorun yok. Fakat ben bu kolu kablolu kullanmak için almadım. Bir de kolun kalibrasyonu sıkıntılı. Sağ analogda bozukluk var. Enteresan yani yükselmiştim kolda güzel duruyor.
Hocam merhaba,

Sağ analogda ki bozukluk bana kafayı yedirtti sürekli kendi kendine yukarı çekiyor. Sorunu çözebildiniz mi?

Wraith'e mail yoluyla yaşanan sorunu ilettim ve kalibrasyon yapmamı söylediler. Kullanım kılavuzunda yazan her şeyi aynen uygulamama rağmen düzelmedi ve kolu kendilerine göndermemi söylediler.

Kalibrasyon işlemini kendim yaptığımı söylememe rağmen inatla kalibrasyon sorunu olduğunu ve sorunun giderildiğini söylediler.

Ürün elime ulaştı ve hala ayna sorun devam etmekte.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Hocam merhaba,

Sağ analogda ki bozukluk bana kafayı yedirtti sürekli kendi kendine yukarı çekiyor. Sorunu çözebildiniz mi?

Wraith'e mail yoluyla yaşanan sorunu ilettim ve kalibrasyon yapmamı söylediler. Kullanım kılavuzunda yazan her şeyi aynen uygulamama rağmen düzelmedi ve kolu kendilerine göndermemi söylediler.

Kalibrasyon işlemini kendim yaptığımı söylememe rağmen inatla kalibrasyon sorunu olduğunu ve sorunun giderildiğini söylediler.

Ürün elime ulaştı ve hala ayna sorun devam etmekte.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Bende düzelmişti. Sorun yok demelerine rağmen sorun varsa tüketici hakem heyetine başvur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı