ATK Blazing Sky X1 Ult vs Lamzu Maya X 8K

Hayır denemedim, açıkçası artık Wraith'ten bir ürün almayı da düşünmüyorum. Garanti ve ürün iade konusunda kafamın rahat olacağı bir yerden alışveriş yapmak daha mantıklı geliyor.
Ben de aldığım zaman sağlam bir şey almak istiyorum da gpx2 malzeme kalitesi ve fiyatını hak etmediği konusunda görüş çok. Wlmouse her açıdan iyi duruyor. İade ve garanti konusunda neler yaşadınız wraith ile?

Ben de aldığım zaman sağlam bir şey almak istiyorum da gpx2 malzeme kalitesi ve fiyatını hak etmediği konusunda görüş çok. WLmouse her açıdan iyi duruyor. İade ve garanti konusunda neler yaşadınız Wraith ile?

İade zaten kabul etmiyorlar ürün sorunlu olsa bile, garantiye yönlendirelim diyorlar 50 çeşit belge istediler benden. Yok yazıcıdan çıkart kargo içine koy faturayı, yok şu siteden şunu doldur vb vb. sanki bunların kayıtları web sitesinde yok. Kısacası bezmek istemediğimden yollamadım. Bana dokunmayacak meblalar olduğu için önemsemiyorum. Ama önemseyecek arkadaşlar Türk firması vb diye milli duygular içerisinde o siteden bir şey almasın bence. 10$lık Çin menşeli USB Hub'ı 50$'a Wraith markası adı altında satıyor arkadaşlar. 🤣

GPX2 yi denemedim, ben Dex sürümünü denedim. Scroll problemi olmasa düşünmeden kullanırdım.

İade zaten kabul etmiyorlar ürün sorunlu olsa bile, garantiye yönlendirelim diyorlar 50 çeşit belge istediler benden. Yok yazıcıdan çıkart kargo içine koy faturayı, yok şu siteden şunu doldur vb vb. sanki bunların kayıtları web sitesinde yok. Kısacası bezmek istemediğimden yollamadım. Bana dokunmayacak meblalar olduğu için önemsemiyorum. Ama önemseyecek arkadaşlar Türk firması vb diye milli duygular içerisinde o siteden bir şey almasın bence. 10$lık Çin menşeli USB Hub'ı 50$'a Wraith markası adı altında satıyor arkadaşlar. 🤣

GPX2'yi denemedim, ben DeX sürümünü denedim. Scroll problemi olmasa düşünmeden kullanırdım.

Razer'da encoder problemi kronik, Logi'de de kronikler var. Sorunsuz mouse harbiden yok ne alacağımı bilmiyorum :d

Razer'da encoder problemi kronik, Logi'de de kronikler var. Sorunsuz mouse harbiden yok ne alacağımı bilmiyorum :d
GPX2 ile gittim geldim sırf synapse kurmak istemediğim ve ATK nın sağladığı kolaylıklar için ama sonuç olarak Viper v3 pro sipariş ettim, yaklaşık 8k ya denk geldi. Yurt dışında indirimle vb 100$ olan mouseye verilen para iç acıtıcı.
Viper geldikten sonra göndereceğim ATK yı servise.

GPX2 ile gittim geldim sırf synapse kurmak istemediğim ve ATK nın sağladığı kolaylıklar için ama sonuç olarak Viper v3 pro sipariş ettim, yaklaşık 8k ya denk geldi. Yurt dışında indirimle vb 100$ olan mouseye verilen para iç acıtıcı.
Viper geldikten sonra göndereceğim ATK yı servise.
Gelince bi yazın bakalım onda bir şey çıkacak mı

Gelince bir yazın bakalım onda bir şey çıkacak mı?

Tabii, 4 Kasım gibi sipariş tarihi gözüküyor. Bayağı bekledim Amazon kendi satsın diye ama satmayınca mecbur Razer shop diye bir yerden aldım Amazon'un içerisinden. Umarım garanti vb durumlarında mağdur olmayız. 🤣
Araştırmalarıma göre malzeme kalitesi vb gpx2'den çok iyi diyorlar. Sensörle ilgili bazı problemler varmış ve Firmware güncellemesiyle giderilmiş. Geldiği zaman buraya post atarım.

Benim tek üzüntüm düzgün bir eko sistem oluşturamamış olmak.
Klavye Apex Pro (gen 3 çok bekledim, hala gelmedi TR ye)
Kulaklık Logitech G PRO X2.
Mikrofon HyperX s
Farede bir sıkıntı çıkmazsa Razer Viper V3 Pro olacak gibi gözüküyor. Umarım onboard profil vb vardır, Synapse kullanmak gerçekten istemiyorum.

Gelince bi yazın bakalım onda bir şey çıkacak mı
Bugün elime geçti. Mousede herhangi bir problem yok. Firmware güncellemesini de yaptım.
Mouseyi kaldırınca flick atıyodu, lod ayarlarını yaptıktan sonra problem baya çözüldü.
Sonunda sıkıntısız 6400 dpi da kullanabiliyorum :D ATK de neler çekmişim şimdi daha iyi anlıyorum.

ATK yı garantiye vereceğim, o kadar para verdik bari sorunsuzunu versinler. Sarjı bitince ona geçerim :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı