Malzeme konusunda pek sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum ya

sanırsam F1 farenin ultrasında varmış kalitede problem. Çinli bir arkadaşıma sordum fareyi tanıyor musun vb diye. Yok ilk defa duydum dedi fiyatlarına baktı 50$ falan Çin'de sanırsam.
Eki Görüntüle 2332775
Çocuğa araştırma yaptırttım işte bayağı olumlu yorum var çok incelemesi vb var dedi.
Sonra maya X i duydun mu dedim yok dedi. Pek incelemede yokmuş maya da.
Eki Görüntüle 2332776
Maya X de 105$ civarı Çin'de.
Neyse gelince göreceğiz. Eğer dandik bir şey çıkarsa maya alır denerim. Batarya konusu sıkıntı olmasa ilk maya X alırdım zaten. Fakat dediğim gibi benim için 8K olup olmaması vb önemli değil. Switchleri 1 sene sonra bozulmasın, pili uzun gitsin, gıcırdamasın yetiyor. Zaten 8K kullanmayacağım, taş patlasa 2K kullanırım.
Kargo benim şehre gelmiş fakat ana dağıtım noktasında depodaymış. Pazartesi teslim edilecek.
@pasaburger mouse şimdi geldi. Gıcırtı vb yok, bayağı zorladım. Kurulumunu yapıp test edeceğim. Gariptir malzeme kalitesi daha iyi geldi G PRO Superlight 2 DeX'ten
@pasaburger
Evet detaylıca inceledim. 2K-4K-8k hiçbirinde problem yaşamadım.
Kutu içeriği eksiksiz geldi. Kargolamayı beğendim. Kutusuda kaliteli.
Farede gıcırdama vb hiçbir problem yok. Sadece kulağını farenin dibine dayayıp sallarsan ufak bir ses geliyor, nereden geldiğini bulamadım bir türlü. Fakat normal kullanımda duyman mümkün değil.
Kullanacağım, tutuşunu vb beğendim. Elime çok iyi oturdu, kalitesiz de hissettirmiyor.
Şimdi gelelim asıl probleme. 3200 DPI'den sonra garip bir problem ortaya çıkıyor. Mouseyi çok yavaş hareket ettirdiğinde (aşırı aşırı yavaş olman lazım) sanki sensivity 10 kat düşmüş gibi hareket etmeye başlıyor mouse. Bu da sanki mouse delaylıymış gibi hissettiriyor. Kablolu denedim yine aynı. Belki kullandığım padden olabilir ama pek ihtimal vermiyorum.
Belki olması gerektiği budur, ama 6000 DPI'da bayağı hissediyorum bunu.
Kullanacağım dedim ama, kullanmayacağım sanırsam ya

3K ya okuturum bunu.