X1 Claw/Palm için uygun F1 ise claw için uygun. F1 modellerinin farkını linkte aşağı kaydırırsanız oradaki tablodan aralarındaki farkları inceleyerek karar verebilirsiniz hangisini alacağınıza. Benim tavsiyem F1 Pro almanız olur.
![]()
ATK Blazing Sky F1 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bana kalırsa F1 daha güvenli bir seçenek X1'e kıyasla. El ölçülerinizi bilmeniz de önemli tabii ancak F1'in boyutu zaten ortalama olduğundan küçük veya büyük gelebileceğini pek zannetmiyorum. Tutuşunuza uyar bu arada. 8K dongle ile geliyor sanırım ama emin olmak için Wraith desteğine yazabilirsiniz.Scyrox V6 hangi tutuş için uygun? bu konuda tutuş şeklimin fotoğraflarını attım incelerseniz sevinirim.
Açıkçası X1 mi daha iyi olur F1 mi karar veremedim. Tereddüt içinde kalmamın sebebi, X1'in her iki tutuş içinde uygun olması ancak F1'in sadece claw için uygun olması. Bu da insanı epey tereddüt'de bırakıyor.
Bir de F1 Pro max sipariş edersem içinden 8K hz dongle çıkıyor mu?
Wraith değil de kendi sitesinden sipariş edeceğim. Ancak dün sipariş etmeye çalışırken adres hatası aldım. Neden bilmiyorum.Bana kalırsa F1 daha güvenli bir seçenek X1'e kıyasla. El ölçülerinizi bilmeniz de önemli tabii ancak F1'in boyutu zaten ortalama olduğundan küçük veya büyük gelebileceğini pek zannetmiyorum. Tutuşunuza uyar bu arada. 8K dongle ile geliyor sanırım ama emin olmak için Wraith desteğine yazabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.