ATK Dragonfly A9 Ultra Click yükseklikleri farklı

Kerpeten

Hectopat
Daha fazla  
Ürün bugün elime geldi sağ ve sol Click yükseklikleri farklı ve 8K dongle altı bu şekildeydi. Ayrıca dongle ve kabloların bulunduğu kutu daha önce açılmış gibiydi. Kılavuzlarda falan siyah izler var. Wraith üzerinden aldım İyzico ve Parolapara kampanyasından yararlandığım için para iadesi yapmayacağım değişim istemek mantıklı mı?
@GRKM DUMAN Hocam sizde böyle bir şey var mıydı?

WhatsApp Görsel 2025-07-02 saat 14.46.55_84101fc0.jpg

WhatsApp Görsel 2025-07-02 saat 14.47.44_9fda10da.jpg

Ürün bugün elime geldi sağ ve sol Click yükseklikleri farklı ve 8K dongle altı bu şekildeydi. Ayrıca dongle ve kabloların bulunduğu kutu daha önce açılmış gibiydi. Kılavuzlarda falan siyah izler var. Wraith üzerinden aldım İyzico ve Parolapara kampanyasından yararlandığım için para iadesi yapmayacağım değişim istemek mantıklı mı?
@GRKM DUMAN Hocam sizde böyle bir şey var mıydı?

Eki Görüntüle 2525766

Eki Görüntüle 2525767
Kullanıma etki edecek bir sorun değil click yüksekliği. O kullandıkça muhtemelen normale dönecektir. Dongle üstündeki kısım zaten koruyucu bant gibi birşey. Wraith açılmış kutu göndereceğini sanmıyorum.

Değişim isteyebilirsin ama rahatsız ettiyse seni ama sorun olacak birşey değil.

Ayrıca o fark çok ufak bir şey net yükseklik farkı var mı diye bakmasam anlamazdım bile.

Bu arada kutu açılmış gibiydi diyip değişim iste eğer gerçekten kutunun açılmış olduğunu düşünüyorsan.

Son düzenleme:
Kullanıma etki edecek bir sorun değil Click yüksekliği. O kullandıkça muhtemelen normale dönecektir. Dongle üstündeki kısım zaten koruyucu bant gibi bir şey. Wraith açılmış kutu göndereceğini sanmıyorum.

Değişim isteyebilirsin ama rahatsız ettiyse seni ama sorun olacak bir şey değil.

Ayrıca o fark çok ufak bir şey net yükseklik farkı var mı diye bakmasam anlamazdım bile.

Bu arada kutu açılmış gibiydi deyip değişim iste eğer gerçekten kutunun açılmış olduğunu düşünüyorsan.

Hocam biraz kullanayım diyorum 3-4 gün baktım sağ Click çok rahatsız ediyor veririm.

1751495420708.png

Bir de şu fotoğrafta bayağı belli oluyor.

Son düzenleme:
Pre ve post travel durumu yoksa rahatsız etmez hatta hissetmezsin bile.

Hocam post pre travel tam ne ve nasıl yapılıyor bilmiyordum o yüzden bakıp bir videosunu çektim yeni konu olarak attım. Bakarsanız sevinirim. Sizinkide böyle mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı