ATK Dragonfly A9 Ultra, sağ veya sola tuş basılmadan çalışmıyor

Makaleler
1
Merhaba. Fareyi yeni açtım ama şöyle bir sıkıntı var. Mesela mousepad üzerinde bıraktım diyelim. 30 saniye sonra veya 1 dakika sonra hareket ettirmek istiyorum ama hareket ettirdiğimde hareket etmiyor. Sağ veya sol click'e ya da scroll tuşuna bastığımda aktifleşiyor, ardından ne kaymasında ne herhangi bir şeyinde sorun olmuyor. Sadece hemen uykuya dalıyor ve kaydırdığımda uyanmıyor. Neden böyle? Ve hani 20 saniyede bile o moda geçiyor. Ayarlarımı altta ekledim.

ayar.png

Arkadaşın dediği ayarı yapınca düzelmesi gerekiyor. Hangi bağlantı modu ile bağlanıyorsun? Ve şarjını doldurdun mu veya driverı sıfırlamayı denedin mi?
8k dongle ile kullanıyorum fare de altındaki dongle işaretine ayarlı, 1k dongle ile de denedim sonuç aynı. Driver sıfırlamak eğer factory reset ise onu yaptım ama bişey değişmedi. Eğer factory reset değilse çünkü bunu yapınca driver numarası değişmiyor nasıl yapılacağını söyler misiniz? Bu arada kablolu bağlantılı da aynı sorun yaşanmıyor kablosuzda oluyor

8K dongle ile kullanıyorum fare de altındaki dongle işaretine ayarlı, 1K dongle ile de denedim sonuç aynı. Driver sıfırlamak eğer factory reset ise onu yaptım ama bir şey değişmedi. Eğer factory reset değilse çünkü bunu yapınca driver numarası değişmiyor nasıl yapılacağını söyler misiniz? Bu arada kablolu bağlantılı da aynı sorun yaşanmıyor kablosuzda oluyor.

Vallahi hocam o dediğim ayardan başka sebebi yok ya bunun. Sadece web driver'a sahip sanırım o mouse. Başka tarayıcılardan dener misin o ayarı 30dk yapmayı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı