ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 3.355 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:40 #11 envsvv dedi: Tamam o zaman beklerim Amazon'da 1400e vardi ama pembe rengiydi pek yanasmadim o yuzden. Genişletmek için tıkla... Onun da artmış fiyatı. Kalan ekipmanlar siyahsa güzel dururdu aslında, benim de kullandığım pad pembe. Güzel renk katıyor.
envsvv dedi: Tamam o zaman beklerim Amazon'da 1400e vardi ama pembe rengiydi pek yanasmadim o yuzden. Genişletmek için tıkla... Onun da artmış fiyatı. Kalan ekipmanlar siyahsa güzel dururdu aslında, benim de kullandığım pad pembe. Güzel renk katıyor.
E envsvv Femtopat Katılım 26 Nisan 2025 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:42 #12 ca9an dedi: Onun da artmış fiyatı. Kalan ekipmanlar siyahsa güzel dururdu aslında, benim de kullandığım pad pembe. Güzel renk katıyor. Genişletmek için tıkla... Klavye beyaz kasa siyah normalde mouse da beyaz alacaktim ama siyah da olur fark etmez zit olur guzel gozukur gibime geliyor.
ca9an dedi: Onun da artmış fiyatı. Kalan ekipmanlar siyahsa güzel dururdu aslında, benim de kullandığım pad pembe. Güzel renk katıyor. Genişletmek için tıkla... Klavye beyaz kasa siyah normalde mouse da beyaz alacaktim ama siyah da olur fark etmez zit olur guzel gozukur gibime geliyor.