ATK RS7 vs RS7 Pro

Son düzenleme:
Bunlar benim ayarlarım;

@Kiss0fdeath reis leviatan keycapsleriyle uyumlu olsun diye Wraith'in beyaz mavi PBT Türkçe keycapslerini 11.11 indirimi ile 600TL'ye aldım böyle güzel bir görüntü ortaya çıkıyor

Eki Görüntüle 2350283
Hocam harika görünüyor güle güle kullanın. Bu arada şu snap tap olayını anlayamadım. Tam olarak nasıl yaptınız rica etsem bir yardımcı olsanız ? Sol taraftan advanced keys bölümüne girdim. Sonra A tuşunu seçtim. Ve hangisine tıklayacam 2 seçenek çıkıyor. Ve sonrasında ne yapacam tam olarak ?

A tuşunu seçtikten sonra boş kutuyas tıklayıp mouse'unuzla oradaki klavye görüntüsünden s tuşunu seçin ve last input priorityyi tercih edin ve kaydedin snap tap çalışacaktır
Hocam a tuşunu seçince şöyle bir ekran geliyor.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    111,6 KB · Görüntüleme: 57
Anime merakın yok ise ilgini çekeceğini pek sanmıyorum ama bu linktekini bugün sipariş verdim kalitesi falan nasıldır bilmiyorum. Ben ekipmanlarımı kırmızı siyah düzeninde dizmeye çalışıyorum o yüzden Eva02* modelini aldım.
Yazıyı görüp almak isteyen olursa diye fotoğrafını bırakayım. Bugün elime ulaştı. Kalite olarak memnunum.IMG-20241118-WA0013.jpg

Hocam elimde sağlam bir klavyem yok açıkçası. 1 hafta da beklemek istemem net bir bilgi lazım bana.

Perşembe akşamı, Mirliva'ya Twitter'dan yazdığımda, yalnızca Wraith yetkililerine durumu belirtmiş; bu ürün için bir hafta sonra gelecek diye bir kaide yok dedi. Bu yüzden, cuma günü sipariş ettim. Ancak, en son çıkardıkları ATK Edge 60HE leviatan modelindeki Keycaps'i bile göndermişler. Teşekkürler, Wraith.

Eki Görüntüle 2342653

Hocam bilgim olmadıgı icin soruyorum ATK RS7'nin Pro versiyonu olmasa bile siyah rengini söylediğimizde bu ekstra keycapsler geliyor mu?

Geri
Yukarı