Vallahi hayatımda 10 kere superlite Windows kullandım birisi Xtreme Lite OS diğeri Ghost Spectre hiçbir fark göremedim normalden bence atlas OS kurmaya değmez çünkü superlite Windows'ların normal Windows'lardan bir farkı yok sadece boşaltılmış Windows'lar.
Oyunlarda aşırı derecede FPS farkı olmaz Max 5 10 FPS. Fakat Windows hızlanıyor evet. Ama bunun için gidip de AtlasOS ReviOS falan kurmana gerek yok basit ayarlarla da kendin yapabilirsin. Bu OS'lerin güvenilirliği tartışılır hepsini kullandım neredeyse. Defender kapatıyorsun. Ve sistemin Stabilize'sini bozuyor stabil çalışmıyor sistemin. Eğer 8 GB RAM'ın varsa kur 16 GB RAM'ın varsa kurmana gerek yok. Eğer CPU'n çok kötüyse kur. Orta derece CPU'n varsa kurmana yine gerek yok. İşlem sayısını azaltıyor hizmetleri kapatıp bunu elinle de yapabilirsin. RAM azaltıyor RAM sorunun yoksa yine kurmana gerek yok. Dediğim gibi Online FPS oyunları oynuyorsun gecikme stabilize bozuyor. Yine de deneyebilirsin beğenmezsen Windows 10 Home SL veya Pro kurup basit ayarları kendin yap derim.