Atmaca füzesi ile vurulan hedef geminin son hali

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Artık gelmek isteyen bir kere daha düşünür😁

Screenshot_20210620-140357_YouTube.jpg


Screenshot_20210620-140452_YouTube.jpg

Screenshot_20210620-141658_YouTube.jpg
 
Son düzenleme:
Artık bm var öyle her istediğin zaman savaş açamıyorsun (şimdi kesin İsrail ve Azerbaycan örneğini verecekler 😞)
Aynen dostum. Sen dünyayı barışçıl bir yer olarak görmeye devam et.

Silahlanmayalım, kendimizi koruyacak ekipmanlar üretmeyelim, öyle yerimizde oturalım. Sonra savaş gelip çatınca ağlayalım.


2. Dünya Savaşı'nda da "Almanya'nın kimseye savaş açamaz, bütün dünya karşı çıkarız." demişlerdi. Avrupa'yı fethetti sonra.

Ülkenin her yanı denizle çevrili ama donanmaya önem vermeyelim diyorsun. Güzel kafa.
 
İyi vurmuş.

Ama burayı yine doldurmuşlar, kimler olduğunu sormayın onlar kendilerini gayet iyi biliyorlar.
 
Modern savaş gemilerinin bu kadar güçlü olduğunu bilmiyorum.
WW2 döneminde ufak bir saldırı filosunun içinde olmaktansa, günümüzdeki güdümlü füze fırlatma kabiliyetine sahip olan sadece 1 tane destroyer/fırkateyn/korvet içinde olmayı tercih ederim. Gelişen teknoloji ve gelişen doktrinlerden dolayı şimdiki gemilerin ateş gücü eskisi kadar yüksek olmasa da menzil ve etkinlik bakımından kat kat daha iyiler.

@Smaug8 Benim gibi muhtemelen çoğu kişinin keşke gerçek olsa dediği bir ütopyanın romantiği olarak sana sorayım. Evinde tarihle ilgili kütüphane bölümün yoksa da son 20 yılda BM'ye rağmen açılabilen, ve bu açılanlarda toplamda kaç kişinin (siviller dahil) öldüğünü araştırdın mı?
 
WW2 döneminde ufak bir saldırı filosunun içinde olmaktansa, günümüzdeki sadece 1 tane güdümlü füze fırlatma kabiliyetine sahip olan bir destroyer/fırkateyn/korvet içinde olmayı tercih ederim. Gelişen teknoloji ve gelişen doktrinlerden dolayı şimdiki gemilerin ateş gücü eskisi kadar yüksek olmasa da, menzil ve etkinlik bakımından kat kat daha iyiler.

@Smaug8 benim gibi muhtemelen çoğu kişinin keşke gerçek olsa dediği bir ütopyanın romantiği olarak sana sorayım. Evinde tarihle ilgili kütüphane bölümün yoksa da son 20 yılda Bm'ye rağmen açılabilen, ve bu açılanlarda toplamda kaç kişinin (siviller dahil) öldüğünü araştırdın mı?

Araştırdım, nedenleri belli.
@can0022 bekliyorum bir cevap vermedin.
2.dünya savaşında tarafsız kalan ülkeler nasıl yapıyorsa aynısını yaparız ilişkileri iyi tutar başka yerlerden para kazanırız.
 
Araştırdım, nedenleri belli.
Yani son 20 yılda ordular/silahlı güçler arasında olan yüzlerce çatışma, büyük savaşlar olmuş ama sen şimdi onları olmamış mı sayıyorsun? :D Olabiliyor işte, daha geçen yılın sonlarında 2 ülke arasında topyekun savaş gördün. Öncesinde istila edilen, bölünen ve milyonlarca insanın öldüğü ya da sefil kaldığı bir sürü ülke var. Hâlâ BM varken savaş çıkmaz diyorsun, BM'nin bütün gündemini belirleyen ülkelerin zaten bu savaşları çıkaranlar olduğunun farkında bile değilsin.
 
Yani ne dediğine bak ya... Gören kıtlık var sanar... Çanakkale'de yemek yemeden savaşan asker bugün rahat savaşır merak etme sen.



Ürettiğini satmaz isen ülkeye nereden döviz girecek acaba? Türkiye savunma sanayi olarak Avrupa'nin önemli üretim yapan ülkelerinden birisi artık. Kaç tane ülke hava-hava füzesi yapabiliyor?
Herkes istiyor ki oo hemen bizim cebimize girsin. Öyle olmuyor o işler. Doğalgaz bulundu bakalım yarın cebimize faydası olacak mı bence kısa dönemde hiç bir şey olmayacak, rusya enerjiden gelen kârı kesildiğinde sesini illa çıkartacak.

Emekli maaşıyla 3 kişi geçiniyoruz. Her et-sebze ne varsa alıp tüketebiliyoruz. Kârnımız doyuyor. Teknojiyi geç olsa da alabiliyoruz. Herkes her sene telefon değiştirmek, her sene çıkan ekran kartını almak istediği için millet ülkeyi fakir sanıyor. Bir anda gelişmiş ülkeler seviyesine çıkılmıyor. Bu ülkenin önünü zamanında çok kestiler. Bundan 20 yıl sonra ülkrmizin yavaş yavaş dünya arenasında söz sahibi olacağını düşünüyorum, Allahın izniyle. Roket bile olsa onu üretip testini yapmak başarıdır.
 
Herkes istiyor ki oo hemen bizim cebimize girsin. Öyle olmuyor o işler. Doğalgaz bulundu bakalım yarın cebimize faydası olacak mı bence kısa dönemde hiçbir şey olmayacak, Rusya enerjiden gelen kârı kesildiğinde sesini illa çıkartacak.

Emekli maaşıyla 3 kişi geçiniyoruz. Her et-sebze ne varsa alıp tüketebiliyoruz. Kârnımız doyuyor. Teknojiyi geç olsa da alabiliyoruz. Herkes her sene telefon değiştirmek, her sene çıkan ekran kartını almak istediği için millet ülkeyi fakir sanıyor. Bir anda gelişmiş ülkeler seviyesine çıkılmıyor. Bu ülkenin önünü zamanında çok kestiler. Bundan 20 yıl sonra ülkrmizin yavaş yavaş dünya arenasında söz sahibi olacağını düşünüyorum, Allah'ın izniyle. Roket bile olsa onu üretip testini yapmak başarıdır.

Komik.
 

Geri
Yukarı