ATM'de birinin unuttuğu Akbank kartını ne yapacağım?

• Konuyu başlatan adrwx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 43
  • Görüntüleme 4.324
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaş yediği paralardan sonra kart sahibinin amaan, giden gitti deyip peşini bırakacağını sanıyor maalesef. Hangi rüya aleminde yaşıyor bir fikrim olmasa da. 🤓

Keşke almasaydınız da başkası harcasaydı. En azından hem (dini açıdan söylüyorum) aldığınız veya yediğiniz şey haram olmazdı hem de boşuna sabıkanız kirlenmezdi. Üstelik Allah bilir nasıl bir ceza alacaksınız polis sizi bulduğunda.

Dun gordugumde "Aaa, baskasi da bulmus olabilirdi." demistim. Simdi konu sahibi parayi harcayinca dumur oldum. Allah'indan bulsun, polis bulunca bu kardesimiz ne yapacak bakalim :)
Tahmin etmek zor değil küçükse 5 10 binlik bir tazminat, büyükse hapis bile olabilir. Kartı aldığı için hırsızlık harcadığı paranın tamamının geri alınır. Kart sahibi tarafından tazminat falan filan. 15-20k öder gibi geliyor.

Hocam suç işlese burada rahat rahat belirteceğini sanmıyorum Akbank kartı alıp fotoğraf çekip atması kolay.

Bence arkadaşın yaşı küçük olayın ciddiyetliğini anlayamadı, bir de ben rahatım arkadaşım korkuyor filan yazmış.

Bence arkadaşın yaşı küçük olayın ciddiyetliğini anlayamadı, bir de ben rahatım arkadaşım korkuyor filan yazmış.

1666813983406.png

:D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı