0xNullCode
Decapat
Arkadaş yediği paralardan sonra kart sahibinin amaan, giden gitti deyip peşini bırakacağını sanıyor maalesef. Hangi rüya aleminde yaşıyor bir fikrim olmasa da. 
Konu troll gibi geldi ama neyse.
Troll olduğunu sanmıyorum.
Tahmin etmek zor değil küçükse 5 10 binlik bir tazminat, büyükse hapis bile olabilir. Kartı aldığı için hırsızlık harcadığı paranın tamamının geri alınır. Kart sahibi tarafından tazminat falan filan. 15-20k öder gibi geliyor.Dun gordugumde "Aaa, baskasi da bulmus olabilirdi." demistim. Simdi konu sahibi parayi harcayinca dumur oldum. Allah'indan bulsun, polis bulunca bu kardesimiz ne yapacak bakalim![]()
Bana da troll gibi geldi.Hocam suç işlese burada rahat rahat belirteceğini sanmıyorum Akbank kartı alıp fotoğraf çekip atması kolay.
Hocam suç işlese burada rahat rahat belirteceğini sanmıyorum Akbank kartı alıp fotoğraf çekip atması kolay.
Bence arkadaşın yaşı küçük olayın ciddiyetliğini anlayamadı, bir de ben rahatım arkadaşım korkuyor filan yazmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.