Bankaya göre değişiyor ziraatte 50k günlük limiti var.ATM'den en fazla ne kadar para yatırılabilir?
Elimde 50k cash var. Bunu sıra almadan ATM'den yatırabiliyorum hepsini aynı anda ATM'den yatırabilir miyim?
ATM'de günlük para çekme sınırı var ancak para yatırma sınırı var mı?
Para yatırma sınırı yok, yeter ki paran olsun.ATM'den en fazla ne kadar para yatırılabilir?
Elimde 50k cash var. Bunu sıra almadan ATM'den yatırabiliyorum hepsini aynı anda ATM'den yatırabilir miyim?
Bankaya göre değişiyor ziraatte 50k günlük limiti var.ATM'den en fazla ne kadar para yatırılabilir?
20 bin mi? Sen iyi misin?Her banka için maksimum sınır 20k. Şubeden hepsini yatırabilirsin ATM'den hepsini almaz.
Öncelikle sakin. 20k idi güncellenmiş.20 bin mi? Sen iyi misin?
Sınır 100 bin TL
İşlem Limit ve Saatleri | Garanti BBVA
Havaleden ödemeye, tüm bankacılık işlemlerinizi tek tıkla yapıp, dijital kanallarımızdan yaptığınız işlemlerin saat, limitlerini bir tıkla öğrenebilirsiniz.www.garantibbva.com.tr
Adamın da elinde 50 bin var, yani sorun yok. Hemen beğenmedim atıyorsun çocuk gibi. Millete hatalı bilgi verme!
Ziraat Bankası 50 bin TL
Akbank 50 bin TL
20 bin mi? Sen iyi misin?
Sınır 100 bin TL.
İşlem Limit ve Saatleri | Garanti BBVA
Havaleden ödemeye, tüm bankacılık işlemlerinizi tek tıkla yapıp, dijital kanallarımızdan yaptığınız işlemlerin saat, limitlerini bir tıkla öğrenebilirsiniz.www.garantibbva.com.tr
Adamın da elinde 50 bin var, yani sorun yok. Hemen beğenmedim atıyorsun çocuk gibi. Millete hatalı bilgi verme!
Ziraat Bankası 50 bin TL.
Akbank 50 bin TL.
Bankaya göre değişiyor ziraatte 50k günlük limiti var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.