ATM'ye para sıkıştı

Vagabond7

Hectopat
Daha fazla  
Dün sabah saat 12 civarı Akbank ATM'sine gittim ve para yatırmak için hazneye 1510 TL koydum. 1060 TL kabul etti ve 450 lira hazneden geri verdi. Ardından para ekleyeceğime dokunup 450 TL'yi hazneye koydum ve normalden uzun bir süre beklettikten sonra paranız sıkıştı uyarısı verdi.
Müşteri hizmetlerini aradım, şubeye gitmemi istediler. Şubede ise bankanızın müşteri hizmetlerini arayın dediler. Papara'nın müşteri hizmetlerini aradım ve işleminiz yarıda kalmış, işleminizi geri alma talebi oluşturacağız dediler. Oluşturduk ve bankaya iletilmesinin ardından 16 güne kadar bekleyeceksiniz dediler.

İnternette parası eksik yatırılanları gördüm ve doğal olarak da içime kurt düştü. Yapılacak başka bir şey var mıdır?

Hayır. Akbank ATM'leri gördüğüm en rezil atmler bu arada. On tane atm arasından eğer arızalı bir atm varsa hep akbank atmsi oluyor. Bende geçen 400Tl'mi kaptırdım bekliyorum.

Akbank ATM'leri genel olarak sıkıntılı. Kart, para yutma, para sıkışması gibi olaylarla gündeme gelir. Yapacaklarınızı yapmışsınız. Başka yapacak bir şey yok gibi gözüküyor. Gözünüze sağlam Akbank ATM'si kestirin, işlemlerinizi o ATM dışındaki hiçbir ATM ile yapmamaya çalışın.

Akbank ATM'leri genel olarak sıkıntılı. Kart, para yutma, para sıkışması gibi olaylarla gündeme gelir. Yapacaklarınızı yapmışsınız. Başka yapacak bir şey yok gibi gözüküyor. Gözünüze sağlam Akbank ATM'si kestirin, işlemlerinizi o ATM dışındaki hiçbir ATM ile yapmamaya çalışın.

Akbank şubesindeki görevli şubelerin yanındaki ATM'lerde işlem yapmakta fayda var dedi. Sanırım şubenin yanındaki ATM'leri her gün sayıyorlarmış. Bundan sonra şubelerdeki ATM'lerde işlem yapacağım hem belki görevli çağırır uğraşmadan çözebilirim olayı.

Siz galiba yol üzerindeki ATM'den işlem yaptınız. Bence de şubesi olan ATM'nin yanında işlem yapmalısınız çünkü paranız sıkıştığı an, direkt görevliyi çağırırsınız. Görevliler de kontrolleri sağladıktan sonra paranızı geri verir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı