Arkadaşlar biliyorum, bayağı bir konu var ama Atom N450 ve 2 GB RAM olan bir bilgisayar için hafif ve güvenli bir internet tarayıcısı öneriniz var mıdır?
evet onu kur iyidir oK-Meleon.
K-Meleon
K-Meleon is a fast and customizable lightweight web browser for Windows, based on the rendering engine of Mozilla. K-Meleon is free (open source) software released under the GNU General Public License.kmeleonbrowser.org
Arkadaşlar biliyorum, bayağı bir konu var ama atom N450 ve 2 GB RAM olan bir bilgisayar için hafif ve güvenli bir internet tarayıcısı öneriniz var mıdır?
Eski bilgisayarımda Chome ile kanser olurken K-Meleon iyi gelmişti, kendi deneyimlerimden önerdim.K-Meleon o sistemi kanırtır. Hafif olması gerekirken her nasılsa bir sayfayı açmak için iki kat fazla işlemci kullanımına ihtiyaç duyan bir tarayıcı. Iridium veya unGoogled Chromium tercih edilebilir.
Bilgisayarı siz mi kullanıyorsunuz? Ona göre bir şey soracaktım daArkadaşlar biliyorum, bayağı bir konu var ama Atom N450 ve 2 GB RAM olan bir bilgisayar için hafif ve güvenli bir internet tarayıcısı öneriniz var mıdır?
K-meleon o sistemi kanırtır. Hafif olması gerekirken her nasılsa bir sayfayı açmak için iki kat fazla işlemci kullanımına ihtiyaç duyan bir tarayıcı. Iridium veya ungoogled Chromium tercih edilebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.